Opleidingen & workshops

Op regelmatige basis doen we opleidingen en workshops inhouse of op locatie. Interesse om op de hoogte te blijven? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

 

leerproblemenWeet jij waarom je kind slecht luistert (hoort)?

Infoavond Luistertherapie

Op regelmatige basis organiseer ik lezingen of info avonden. Wil je werken rond opvoeding & kinderen, ontwikkelingsprocessen, bewustwordingsprocessen, …. contacteer me!

Hoe komt het dat dyslexie en dyscalculie, gedrags- en leerproblemen gerelateerd zijn aan het gehoor van je kind?

Is het echt zo dat mijn zoon/dochter enkel hoort wat hem/haar interesseert?
Hoe kan ik zelf mijn kind zijn gehoor natuurlijk en optimaal helpen ontwikkelen?
Moeder en kind hebben een unieke en intense band vanaf de zwangerschap. Maar we beseffen toch niet helemaal hoe bepalend deze relatie ook is voor de verdere ontwikkeling van ons kind, en dan vooral op het gebied van leer- en communicatiemogelijkheden.
Welke is de rol van de moeder en van de vader in dit ontwikkelingsproces?
Wat kan er fout gaan in de ontwikkeling van het gehoor en hoe kunnen we zelf stimuleren om alles optimaal te laten verlopen?

Voor wie?
Deze avond is speciaal voor ouders met opgroeiende kinderen (4-18j) die zich soms vragen stellen bij de hoor- en of luistercapaciteiten van hun bengels.
Inschrijven kan via info@dyob.be of via onderstaande link.

Schrijf nu in!

workshop aromatherapieWorkshop aromatherapie

Met zuivere etherische oliën & natuurlijke supplementen

Individuele workshop toegespitst op jouw noden.

Lees meer over deze workshop.
Een eigen huisapotheek met etherische oliën en natuurlijke supplementen voor de ganse van de familie!

Wil je liever de gekende kwaaltjes behandelen met natuurlijke producten? Wat zou er standaard in je huisapotheek moeten staan tegen koorts, verkoudheid, spierpijn, spijsverteringsproblemen, virale infecties, mood swings,…? Wat is de kracht van een echte zuivere olie? Welke verstuiver behoudt de therapeutische werking van de olie? Wat en hoe te gebruiken bij baby’s, peuters, pubers, senioren,…? Ontdek hoe eenvoudig het is om je huisapotheek uit te rusten met goede zuivere basisproducten en natuurlijk te werken. Ontdek op 1,5 uurtje tijd meer dan 50% van ons gamma natuurlijke producten (ook aangevuld met onze voedingssupplementen) en dat ook toegespitst op jouw persoonlijke noden en vragen.

Voor wie?
Iedereen die graag op een natuurlijke en preventieve manier wil werken aan zijn gezondheid en die van zijn gezinsleden.

Prijs
: 75 € (individueel – 2 de deelnemer aan 35 euro)

Schrijf nu in!

raindrop opleidingOpleiding Raindrop therapie

Wil jij zelf een massagetechniek aanleren met de Young Living oliën van een ervaringsdeskundige? Bovendien vervolledig ik de Raindrop behandeling met een aantal shiatsu technieken voor extra diepgang.
Raindrop is een verlichtende, pijnstillende, zuiverende en harmoniserende behandeling. Wil je kennis maken met deze behandeling en ze zelf gaan toepassen binnen je gezin of vriendenkring, volg dan deze korte opleiding.
Bij een Raindrop behandeling worden 9 therapeutisch zuivere oliën op de voeten en de wervelkolom aangebracht met speciale technieken. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke ontspannende massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn natuurlijke genezende kracht aan te wenden. Dit alles om opnieuw structureel in balans te komen terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.
Nieuw onderdeel : Raindrop therapie op jezelf toepassen!
Prijs 75 euro/persoon

Voor wie? Voor mijn klanten die interesse hebben in of al geruime tijd werken met de Young Living olietjes, wil ik de mogelijkheid geven om de Raindrop behandeling aan te leren.

Voor wie? Voor diegenen die de olietjes nog niet kennen en snel aan de slag willen gaan in hun eigen praktijk of bij familie en kennissen, is dit een perfecte gelegenheid. Om ook alles te leren kennen van het Young Living gamma, kan je ook best aanmelden voor de workshop aromatherapie.

Prijs: 75 euro/persoon bij min. 6 deelnemers (groep).
Deze workshop kan ook individueel geboekt worden aan 175 euro.

Schrijf nu in!

meridiaan strekkingen workshop makka hoWorkshop meridiaanstrekking

Lichaam & geest in balans op een eenvoudig & haalbare manier

Lees artikel “Geef me 90 min. en ik verhoog je veerkracht voor de rest van je leven!”

Kom je samen met je kind of kleinkind of liever alleen? We leren zelfmassage of do-in, zelfdiagnose van rug en organen en lenigheid voor lichaam en geest. Op deze manier kan je beter vaststellen waar het mis zit en wat je kan kan doen om terug in balans te geraken.

Shizuto Masunaga is de vormgever van de Zen Shiatsu stijl. Hij ontwikkelde 6 strekkingen op de klassieke 12 meridianen die de levensenergie beter laten stromen. Ik leer jullie een aantal lichamelijke oefeningen aan, die bedoeld zijn voor het verbeteren en het in balans brengen van je gezondheid. Het zijn een beperkt aantal oefeningen die je energiehuishouding direct beïnvloeden. Door ze dagelijks te doen, blijft je energie lekker stromen. Ze helpen ook om blokkades te verwijderen, en versterken de flexibiliteit zowel lichamelijk als geestelijk. De meridianen zijn als het ware de rivieren waardoor je levensenergie stroomt in je lichaam, en ze verdienen dus de nodige aandacht. Op deze manier werk je vooral, zowel jij als (groot)ouder als je kind, preventief aan een gezond en gelukkig leven.

Prijs: 75 € (2de deelnemer aan 35 €)

Schrijf nu in!