Getuigenissen

Bij DyoB hebben we verschillende redenen om evaluaties te doen:

  • wij kennen graag jouw ervaringen en wensen betreffende onze dienstverlening, accommodatie en producten,
  • wij luisteren graag naar onze klanten om onze therapieën in de toekomst verder te optimaliseren,
  • wij staan open voor suggesties,
  • wij willen leren,
  • wij willen deze informatie graag delen met anderen .

Wij danken onze klanten voor deze terugkoppeling en delen deze graag via dit medium.

getuigenissen

Ik heb het al zo vaak herhaald! Het feit dat ik in een burn-out terecht gekomen ben is eigenlijk een zege geweest. Dankzij de juiste intensieve begeleiding met coaching, auditory brain stimulatie, shiatsu en osteopathie, heb ik grote stappen gezet. Dit eigenlijk op relatief korte termijn. Ik ben even out geweest (2,5 maand) waarna ik aangepast terug aan het werk gegaan ben. Na mijn heropstart heb ik nog geruime tijd om de 4 à 6 weken een update ingepland. Dit ga ik ook blijven doen om mezelf alert te houden en niet meer in dezelfde valkuilen terecht te komen.
Zonder deze serieuze dip, had ik nooit de juiste ommezwaai gemaakt. Ik ben nu vooral veel rijker en wijzer geworden.

Sofie

Na een herval in een 2de burn-out wist ik het even niet meer. Wat heb ik vorige keer niet geleerd waardoor ik opnieuw in deze situatie terecht gekomen ben? Als ik nu terug kijk, dan had ik al gehoorveranderingen bij de eerste keer. Die zijn doorheen de jaren altijd maar erger geworden (overgevoelig voor geluid, oorsuizingen, snel geïrriteerd,….). Blijkbaar was de heropvoeding/heropening van mijn gehoor toch echt wel de juiste ingang om nu blijvende verandering te brengen. Uiteraard gaat dit samen met een intens bewustwordingsproces (dankzij coaching en lichaamswerk!) dat me zoveel wijzer gemaakt heeft. Nooit gedacht dat ik op deze manier echt een keerpunt zou maken. Meri, merci en nogmaals merci 🙂

Stefanie K.

Ik wil je graag nog eens bedanken voor de Shiatsu behandeling die ik deze week gekregen heb. Ik heb er heel veel deugd van gehad. Het heeft me terug rustig gemaakt en ik heb er tot nu nog effect van ondervonden. Woensdag kan ik (hopelijk) terug naar het ziekenhuis voor mijn TMS-behandeling. Heel erg bedankt om mij uit de nood te helpen!

I.O. Jonge volwassen dame met heel veel ambitie en een duidelijke levensvisie met effectief  behandelingsplan bij dwangklachten. 

Na een zware periode met veel spanningen (zowel school als familiaal), evenwichtsstoornissen, migraine, moeilijke spijsvertering en stoelgang, hebben we gekozen voor dit combi behandelingstraject.  Mijn dochter was weer als herboren na haar luistersessie en shiatsu behandeling. Jij bent goud waard, ik ben je echt en oprecht dankbaar! Op naar een betere toekomst!

C.K Bezorgde en toegewijde moeder van haar 17-jarige dochter die trots de uitdagingen van het leven aanpakt met de juiste begeleiding.  

Enkele jaren geleden maakte ik een burn-out door. Omdat ik aanvoelde dat ik opnieuw in de gevarenzone geraakte, contacteerde ik DyoB. De therapie heeft mijn enorm vooruit geholpen. De negatieve gedachten en het piekeren zijn sterk geminderd, ik durf zelfs zeggen dat ze nu bijna nihil zijn. Ik heb ook veel hulpmiddeltjes meegekregen of aangeleerd gekregen waar ik met plezier gebruik van maak. Ik ben blij dat ik deze therapie gevonden heb en dit traject van Auditory Brain Stimulation in combinatie met coaching afgelegd heb.

Lieve M. 

Dag Peggy, naar aanleiding van je mailing met wensen voor het nieuwe jaar, wil ik ook even een woordje schrijven. Ik ben heel dankbaar dat ik samen met jou een deel van mijn pad heb mogen afleggen in mijn moeilijke periode. Het was vaak hobbelig en bezaaid met hindernissen maar het is een heel zinvolle tocht geweest die ik in de toekomst zeker ga verder zetten. Dankjewel 🙂

M. B. 

Ik merk toch een verandering. Vóór de behandelingen had ik altijd een pieptoon op dezelfde sterkte.
Nu merk ik dat de toon af en toe hard aanwezig is, maar er zijn ook dagen dat de toon ver op de achtergrond zit. Dan heb ik er niet eens erg in. Wat dat betreft is er wel wat veranderd.
Ook ben ik er mentaal niet zo mee bezig. Dit was eerder wel zo. Verder is het prima en kan ik momenteel goed overweg met mijn oorsuizen.
Ik wil je hartelijk bedanken voor de behandelingen. Ik heb je behandelingen gedaan en altijd het gevoel gehad dat ik serieus genomen werd. Je hebt aandacht voor je cliënten en dat geeft een gevoel dat iemand iets voor je wil betekenen. In het ziekenhuis ben je maar een nummer, maar dat is bij Dyob heel anders.Veel dank, en wie weet klop ik nog eens bij je aan voor een behandeling.

Marc J. 

De eerste sessie was wennen maar nadien, ondanks dat ik steeds mijn baby meebracht, was het steeds pure ontspanning. Peggy is zeer rustgevend en heeft een lieve uitstraling, ze weet waarover ze spreekt en staat achter de therapie en de producten. Ik ben dankbaar dat ik deze therapie heb leren kennen. Vanaf de start van inzicht tot bewustwording is voor mij een nieuw hoofdstuk aangebroken. Bedankt, jij en de therapie “moesten” gewoon op mijn pad komen!

Anonieme jonge moeder 

Wij zijn zonder verwachtingen aan de therapie begonnen. Persoonlijk vind ik dat onze zoon in de loop van de therapie een positieve ingesteldheid heeft gekregen. Hij praat gemakkelijker over zijn gevoelens en de relatie moeder-zoon is hechter geworden. Hij is eveneens rustiger geworden. Het effect van de luistertherapie in combinatie met logopedie zal hopelijk op termijn nog verdere resultaten opleveren.

Anonieme mama 

Vanaf mijn kennismaking met DyoB, maar vooral met de persoon Peggy die achter het concept staat, ben ik er niet meer weggegaan. Voor mij zijn het telkens opnieuw bijzondere momenten die je helpen om in balans te blijven. Je hoeft ook niet alles te begrijpen om te voelen dat het goed zit! Ik kom er al jaren en dat zegt veel over het vertrouwen dat je in elkaar hebt. Veel dank daarvoor 🙂

Eric L. 

Onze zoon heeft een heel traject afgelegd waarbij we een verschuiving zagen van het begin van de therapie tot nu. Van een gesloten jongen die alles observeerde vanaf zijn veilige wolk bovenaan, is hij geëvolueerd naar een speelse knaap die op ontdekkingstocht durft gaan. Het oogcontact met zijn omgeving is verbeterd en hij bloeit meer open in sociale contacten. Eigenlijk ervaren we de initiële diagnose eigenlijk niet meer zo zwaar en is er hoop voor de toekomst. Goed blijven begeleiden en stimuleren in zijn verdere ontwikkeling baart echt vruchten.

Hilde 

We have a breakthrough!!!
Wilde u dit toch even laten weten: onze zoon heeft blijkbaar “de klik gemaakt” op school!!! Het is nu al 2 weekjes dat hij super doorwerkt en zijn taken afkrijgt… Hij heeft eindelijk ingezien dat, als hij zich even concentreert op zijn taken (die hij dus echt wel kan), dat hij dan daarna vrije tijd krijgt om iets in zijn interessegebied te doen. Het is precies of wat gezegd wordt, nu beter tot hem doordringt.
De luistertherapie is dus blijkbaar ook zoals de kleurentherapie: een behandeling blijft ook nadien verder doorwerken en zorgen voor verschuivingen… Toppie! 🙂 🙂

Hilde

Peggy weet héél goed waar ze mee bezig is, ze gaat zeer deskundig te werk op een menselijke en zachte manier die zo eigen aan haar is. Hetgeen wat ze doet is niet zweverig, het werkt enorm ondersteunend met een rationele en wetenschappelijke basis! Ik heb mogen ondervinden wat luistertherapie met een mens doet, het zelf mogen ervaren en vooruitgang/ verandering voélen. De luistertherapie is niet altijd even gemakkelijk omdat het wel één en ander in beweging zet op emotioneel vlak. De shiatsu daarentegen is wel heel aangenaam. De grafieken hebben me niet overtuigd, het zelf voélen en ervaren des te meer!

Katrien 

Ik kijk uit naar elke sessie, voel me er erg goed mee en vind eindelijk rust. Professionele en aangename behandelingen met resultaat. Mijn tinnitus is niet verdwenen maar wel veel beter en draaglijker. Naast de therapie zelf krijg je nuttige tips om ook thuis of op het werk een stressbeheersing te doen.

Nathalie 

Wist oorspronkelijk niet wat te verwachten… het bracht uiteindelijk rust in mijn hoofd. De luistersessies met bijkomende shiatsu hebben me het meest gebracht. Zeker de moksa behandelingen hielpen me mijn innerlijke stabiliteit en rust te hervinden. De combinaties met andere aanvullende therapieën vond ik prettig om kennis mee te maken. Peggy is een warme, discrete en deskundige therapeute die subtiel aanvoelt wat nodig is in het moment. De Luistertherapie heeft me helderheid en structuur gebracht. Ik sta meer gefocust in mijn werk, krijg de dingen terug op een rij en uitgewerkt. Vooral de combinatie met shiatsu heb ik als zeer ontspannen, helend en versterkend ervaren. Zeker een meerwaarde en aanrader! Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite en de positieve energie!

Eliane

Deze therapie heb ik als aangenaam ervaren met ook tijd alleen voor mijn innerlijke zelf. Er werd voldoende tijd besteed aan het verstrekken van informatie en ik ben tevreden over de producten uit het DyoB gamma. Soms is er onvoldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Dan hou ik die vragen voor mezelf wat niet altijd goed is.
Via mond aan mond reclame ben ik terecht gekomen bij Peggy van DyoB. Ik moest op dat moment nog leren aanvaarden dat ik te maken had met een Burn Out. Peggy heeft me het voorbije jaar heel goed begeleid tijdens deze periode van herstel. Niet alleen door het volgen van 30 uur luistertherapie, maar ook door kennis te maken met verschillende gezondheidsbehandelingen zoals shiatsu en young living. Sinds enkele maanden ben ik terug aan het werk, maar nooit zonder de essentiële olie stress away. Ik merk echt wel het verschil met of zonder. Mede dankzij de begeleiding, luisterend oor en tips van Peggy van DyoB ben ik vandaag een ander mens. En daar ben ik persoonlijk trots op. De gevolgde therapie voldoet aan de verwachtingen. Op termijn wordt er waarschijnlijk nog een 4de blok ingepland.

Karine 

Een aangename ervaring met goede begeleiding. De therapie voldoet aan de verwachtingen en is prijs/kwaliteit helemaal in orde. De therapeut is deskundig, het aanbod is gevarieerd en er is voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen.De behandelingen zijn rustgevend, relaxend en mijn energie gaat meer stromen. Je voelt dat de behandeling niet stopt als je de deur uitloopt maar dat er daadwerkelijk iets doorwerkt. Je leert je lichaam ook beter kennen en je krijgt ook zeer goede informatie over de behandelingen.

Marie-Thérèse 

Slechts één persoon uit mijn kennissenkring had gehoord over de luistertherapie van dokter Tomatis. Alle andere vrienden fronsten de wenkbrauwen. ‘Tomatis? Nooit van gehoord.’ Ik besloot het er toch op te wagen, je wist maar nooit. Ik had nooit gedacht dat ik de tijd zou doorkomen zonder lezen, maar ik stelde me open voor de muziek en liet mijn gedachten de vrije loop. Na een poosje viel ik meestal in slaap. Dat deed deugd!Het resultaat overtreft ruimschoots mijn verwachtingen. Mijn oorarts stelde vast dat mijn gehoorsterkte met 5 decibels is toegenomen. Ik hoef nu geen hoorapparaten meer te dragen. Toen ik na de tweede reeks sessies thuiskwam, stelde ik vast dat mijn koelkast bromde. Maar daar kan dokter Tomatis en mijn therapeute niets aan doen. Ook emotioneel voel ik me ‘beter in mijn vel’.

Detty

Ik wou je even laten weten dat onze zoon eigenlijk de laatste maanden heel lief en rustig is!! Hij is erg veranderd, vind ik, gewoon een heel andere jongen…heel lief en heel gelukkig. Hij is ook veel rustiger en aangenamer, echt waar. En knuffelen 🙂 …echt fijn! Heel positieve en aangename veranderingen!

Nancy

Onze zoon heeft gisteren zijn rapport gekregen en dat was heel goed! Nog belangrijker…zijn gedrag, attitude en houding waren heel erg veranderd ten opzichte van vorige keer! Hij doet nu heel erg zijn best en is een aangenaam en lief kind, zeiden ze op het oudercontact. Grtjs van een hele trotse mama 🙂

Nancy