Verstuivers

Wat is een goede aroma verstuiver? Waarom de lucht bevochtigen?

Voor het verstuiven of verdampen van etherische oliën is het uiterst belangrijk om het juiste toestel te gebruiken. Opdat de oliën hun therapeutische en medicinale werking zouden behouden, zijn er enkele belangrijke wetenswaardigheden:

  • enkel via koude verstuiving of verdamping (opwarmen maakt de olie kapot!),
  • voor sommige klachten werkt de combinatie met verneveling/verdamping/bevochtiging beter (denk aan longproblemen),
  • het kunnen programmeren van het toestel geeft zeker een meerwaarde (bv. ’s avonds naast je bed programmeer je zo dat het toestel automatisch stop na X-aantal tijd).

Om de Young Living producten te verstuiven, raden wij een aantal toestellen uit ons gamma aan.

Wanneer er te droge lucht wordt ingeademd, nemen de longen minder zuurstof opnemen. Er is dus minder zuurstof beschikbaar voor het lichaam. Daarbij verdampt water snel in droge lucht, ook in de keel en longen. Hierdoor droogt de keel uit, wat zorgt voor een droge hoest of keelpijn. In combinatie met stof kunnen de problemen vergroot worden.

verstuiver miaMia

Altijd een lekkere geur in je huis? Met de Stadler Form Mia kan dat op een eenvoudige manier! Deze aroma-diffuser verspreidt vanzelf een heerlijke geur door je kamer. Deze elegante, compacte diffuser werkt op gewoon op netstroom. Het apparaatje maakt nauwelijks geluid, dus je zult er geen last van hebben.

Extra fijne nevel
Stille werking
Automatische uitschakeling

Prijs: 39 €

Luchtbevochtiger Antonluchtbevochtiger

Deze compacte luchtbevochtiger van Stadler Form kan de lucht in kamers tot 25 m2 optimaal bevochtigen. Ook uw favoriete geur kan toegevoegd worden aan dit apparaat, zodat u altijd onder de beste aromatische omstandigheden in de kamer verkeert. De Stadler Form Anton heeft tevens een anti-kalkcartridge die ervoor zorgt dat hij geen sporen achterlaat. Hij is voorzien van een aantal overzichtelijke knoppen die aan de onderzijde weggewerkt zijn én eenvoudig te bedienen zijn. De inhoud van de watertank wordt weergegeven met een subtiele led verlichting.

Prijs: 119 €

Juliaverstuiver

De Julia is een hoogtechnologisch design ultrasone verstuiver van Zwitserse makelij. Een elegant wolkje mist draait 160° rondom de bovenkant van de diffuser. Je kunt de hoeveelheid te verspreiden nevel op twee standen zetten.

  • Unieke swing modus Aroma Swing™
  • Verlichte damp outlet, LED’s kunnen gedimd of uitgeschakeld worden
  • Interval modus van verstuiving

Prijs: 79 €

Jasmineverstuiver Stadler Form

Voor een subtiele geur in uw kamer kunt u het best deze aroma-diffuser van Stadler Form aanschaffen. Doordat hij uitgerust is met een gemakkelijke interval functie is de lucht in uw kamer altijd voorzien van uw favoriete geur. Door de Stadler Form Jasmine één keer te vullen heeft u maar liefst 24 uur profijt van zijn welriekende voordelen. Bovendien heeft hij een automatische uitschakeling voor als u voldoende aroma in uw woning heeft.

Design door Fabian Zimmerli.

Prijs: 59 €

Bestellen?

Neem contact met ons op voor een bestelling te plaatsen.
Er bestaat ook de mogelijkheid om onze diffusers te bezichtigen tijdens een workshop.
Diffusers worden op vraag ook per post verstuurd.