Ningxia Red

De goji bes met een upgrade

Toen Gary Young, oprichter van Young Living, in 1993 voor het eerst de legendarische sage van de Chinese wolfsbessen (ook wel Goji bessen genoemd) hoorde, wist hij meteen dat het hier om iets heel bijzonders ging. In China heeft hij ervaren wat voor unieke krachtbron van voedingsstoffen deze wonderbare vrucht bevat. De woflsbes heeft het hoogste natuurlijke gehalte aan anti-oxidanten, bezit een volledig aminozuren profiel en bevat het unieke en waardevolle vruchtensuiker

Dit alles ondersteund door een opmerkelijk hoog aandeel levensbelangrijke vitamines en mineralen zoals calcium, betacaroteen en vitamine C. Als we spreken van een uitzonderlijk product, dan is het de Wolfsbes wel. Deze bessen zijn rijk aan voedingsstoffen en aan proteïnes. Ze zijn erg geschikt als onderdeel van een gezond dieet, ter ontgifting en ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Wat kan de wolfsbes voor u doen?

Wolfsbessen hebben veel gezondheidsvoordelen, ze bevatten veel anti-oxidanten zoals bètacaroteen en hebben zelfs meer bètacaroteen dan wortels! Deze bes, genaamd “Een complete gezondheidsmotivator” heeft vele unieke polysacchariden, die in geen enkele andere plant op de planeet gevonden zijn.

Anti-oxidanten
De Ningxia Wolfberry biedt voldoende anti-oxidanten om het immuunsysteem te versterken. Antioxidanten doorbreken celwanden en vallen vrije radicalen aan vooraleer zij het DNA van de celkern beschadigen. De antioxidanten van deze bessen bestrijden arteriosclerose.

Ondersteund de lever
De Ningxia Wolfbes is krachtig in het ondersteunen en het goed functioneren van de lever. De lever is een van de meest vitale organen in het lichaam, m.n. onze reinigingsmachine.

Netvlies
Helpt de ogen, staar, glaucoom, en gezichtsscherpte. Deze bes bevat een complete serie van anti-oxidant carotenoïden waaronder bètacaroteen en zeaxanthine. In feite heeft de Ningxia Wolfbes de hoogste bron van carotenoïden in alle bekende voedingsmiddelen. Bèta-caroteen is het best bekend als een voedingsstof voor het netvlies.

Heropbouw witte bloedcellen
Het hoofdbestanddeel van de wolfbes is Lycium Barbarum Polysaccharide (LBP). Volgens studies in China, helpt LBP kankerpatiënten om hun witte bloedcellen te heropbouwen. Het verbetert de fagocyten en de activiteit van de natural killer cellen, die aan kankercellen binden, alsook de verbetering van de belangrijkste categorieën van T-cellen.

Aceton uittreksel uit de Ningxia Wolfbes remt genmutatie. Sommige wetenschappers zeggen dat deze vrucht een goede aanvulling is om leverkanker te voorkomen. Studies tonen objectieve regressie van kanker aan bij patiënten met maligne melanoom, niercelcarcinoom, colorectale kanker, longkanker, en andere kankersoorten. Resultaten gaven aan dat LBP kan worden gebruikt als adjuvant bij de bio-therapie van kanker.

Verteringsproces
Mineralen & vitamines werken als enzymen en co-factoren in het verteringsproces.

Verouderingsproces vertragen
Studies bij senioren in China geven verbluffende resultaten (veel mensen ouder dan 100 jaar wonen in wolfbes groeiende gebieden). Verhogingen van Super Oxide Dismutase (SOD) en hemoglobine werden gevonden in serum bij alle deelnemers. Met andere woorden: wolfbes “kan het verouderingsproces vertragen”.

Mitochondriale destabilisatie
Beschermt tegen de aanvallen van vrije radicalen op het mitochondriaal DNA, onze energieovens in elke cel. Antioxidanten strijden tegen mitochondriale destabilisatie.

Versterking celwand
Het is belangrijk dat celwanden hun buigzaamheid behouden voor de voedingsstoffen die dit membraan passeren. De vrije radicalen in de Ningxia Wolfbes versterken de celwand om efficiënt transport van flavonoïde voedingsstoffen in de cel en afvalstoffen uit de cel te bevorderen.

Verlaging bloedglucose
Helpt de bloedglucose verlagen en stabeliseert in vele tests de bloedsuikerspiegel.

Hersenen
Versterkt de neurotransmitters van de hersenen tegen doordringende activiteit van vrije radicalen, waardoor de strijd tegen dementie en andere vormen van geheugenverlies wordt tegengegaan.

Stress
Bevordert een gevoel van welzijn en heeft merkbare resultaten in tests waardoor stress en angst verminderen. De weefsels van het lichaam (waaronder de hersenen) worden ondersteund bij het vermijden van oxidatieve stress.

Vitamine B
Heeft een vitamine B-complex, essentieel voor het lichaam. Bovendien zijn deze vitaminen essentieel voor het omzetten van voedsel naar energie.

Synaptische reacties
Cellen moeten communiceren, voornamelijk deze in de hersenen en het zenuwstelsel. De synaptische reacties worden beschermd en versterkt door dezelfde polyfenolen (flavonoïden) die deze bes gebruikt om zichzelf te beschermen.

Anti-schimmel
Biedt krachtige anti-schimmel en anti-bacteriële werking, want deze bevat solvetivone (een aminozuur). Heeft eigenschappen in de strijd tegen virussen in voedsel.

Ontstekingsremmend
Vermindert pijn veroorzaakt door een ontsteking omdat de bes beta-sitosterol bevat, een opmerkelijke anti-inflammatoire werking.

Eiwitten
De Ningxia Wolfbes is hoog in eiwit (meer dan volkoren), een essentiële cellulaire bouwsteen.

Vitemine E
De Ningxia Wolfbes, in tegenstelling tot de meeste bessen, bevat natuurlijke vitamine E. Een herstellende anti-oxidant met te veel voordelen voor de gezondheid om op te noemen.

Vitaliteit
Een gezonder, romantische leven. De wolfbes verhoogt de algehele gezondheid prestaties, met inbegrip van seksuele reacties. Een kruidkundige schreef: “Wolfbes kan een jonge wolf maken van een oude man”.

Hoe gebruiken?

U kan de wolfsbessen als sap drinken (puur of aangelengd met water).

Door een bijzonder verwerkingsproces en het gebruik van “Nutrient Guard” is het Young Living gelukt om van het perfecte geschenk uit de natuur ook iets werkelijk uitzonderlijks te maken.

  • Het begint met de beste organische hele Ningxia wolfsbessen, die zonder chemische meststoffen geteeld worden.
  • De buitengewoon actieve voedingsstoffen van de vrucht staan onder constante controle.
  • De volledige werking van de wolfsbessen wordt door een gepatenteerd verwerkingsproces beschermd.
  • Een krachtige compositie komt door de combinatie van wolfsbessen en het klinisch geteste en historisch bewezen zogenoemde superfruit (bijv. blauwe bessen, granaatappel, frambozen, rode druiven en abrikozen) samen met uitgelezen etherische oliën.
  • Het resultaat: een heerlijk verfrissende drank zonder toevoeging van zogenoemde hoog glycemische belastende sappen (zoals bijv. appelsap, perensap ….)
  • Garantie: langdurige werkzaamheid en zuiverheid wordt door optimale verpakking en voortdurende strenge kwaliteitscontroles gegarandeerd.

Welke producten bestaan er?

NingXia Red
Voor duizenden overtuigde mensen (waaronder ook vele artsen en wetenschappers) betekent dit aanhoudend meer energie en jeugdigheid. Drink dagelijks NingXia Red en geef uw lichaam dat wat het nodig heeft om uw gezondheid te verbeteren en uw leven op een nieuw niveau te brengen. NINGXIA RED IS Verkrijgbaar in flessen van 750 ml of zakjes van 60 ml.

nitroNingxia NITRO
Een natuurlijke aanvulling om uw dagelijkse energie te ondersteunen en de mentale alertheid op te wekken die u nodig heeft. NingXia NITRO is een eenvoudige en handige manier om meer gericht te worden en ondersteunt de fysieke prestaties. Perfect geschikt bij sportinspanningen of zware mentale inspanningen die wat extra boost vragen.

Ingrediënten : Purified water, Nitro juice blend concentrate [Cherry juice, Kiwi juice, Blueberry juice, Acerola puree, Bilberry juice, Black currant juice, Raspberry juice, Strawberry juice, Cranberry juice), Coconut nectar, Nitro Energy blend (D-Ribose, Green tea, Choline bitartrate, B3, B12, B6, Mulberry leaf extract, Korean ginseng extract, Folic acid, Potassium iodide], Natural flavors, Pectin, Xanthan gum, Nitro™ Alert oil blend: Vanilla (Vanilla planifolia) oil, Chocolate oil, Yerba mate oil, Mentha spicata (Spearmint) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Myristica fragrans (Nutmeg) oil, Piper nigrum (Black Pepper) oil, Wolfberry seed oil. NITRO NINGXIA is verkrijgbaar in tubes van 20 ml.

Hoe bestellen?

Bij DyoB zijn heel wat producten in stock of je kan ook je bestelling voor de volgende maand doorgeven. Wil je sneller over je producten beschikken en rechtstreeks bij Young Living bestellen, klik hier. Bekijk het stappenplan om makkelijk je account aan te maken.

Bestellen?

Plaats een bestelling via ons contactformulier.

Disclaimer
Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld.

Belangrijk
De producten en technieken vermeld in deze website zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mogen we u erop attent maken dat wat hier wordt besproken geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor de toepassingen vermeld op deze site gebruik alleen Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.