Buik Comfort Massage

buik comfort massage

Een buik die aangenaam voelt dankzij de Buik Comfort Massage

Naar analogie van de Raindrop behandeling is er een speciale behandeling met 8 etherische oliën ontstaan ter ondersteuning van onze buikorganen.

Maak hier kennis met onze unieke buik comfort massage!

Deze intensieve behandeling van de buik (en de voorzijde van het lichaam) is speciaal uitgewerkt voor de ondersteuning  van ons spijsverteringsstelsel en ter bevordering van de genezing van onze spijsverteringsorganen.

Dankzij het gebruik van meerdere technieken zoals scooping, rocking, skindetox, openen harapunt, kneden, tapping, enz. richten we onze specifieke aandacht alle organen :

lever, galblaas

maag, milt, pancreas

dikke darm

dunne darm

blaas

Dankzij het gebruik van 8 verschillende etherische oliën die elk hun werking hebben op een specifiek orgaan, gaan we nog een laagje dieper. Na de behandeling doen de oliën verder hun werk. Daarom raden we ook aan om de eerste 24 uren nadien geen bad of douche te nemen. Dit garandeert diepere nawerking met een intensief effect.

Hoe vaak doe je deze behandeling?

Afhankelijk van de klachten kan deze behandeling op regelmatige basis ingezet worden. Dit kan gaan van 1/week tot 1/ om de 6 weken.

Bij welke klachten heb je baat bij deze behandeling?

  • moeilijke vertering (traag metabolisme, oprispingen, te snelle vertering, maagzuur,…)
  • opgezwollen buik
  • onevenwicht in het bekken (rugklachten, stijfheid, …)
  • moeilijke darmen (flatulatie, spasmen, prikkelbaarheid, lekkende darm syndroom,…)
  • blaasproblemen (blaasontstekingen, angsten,….)
  • verloren connectie met buik(-gevoel)
  • ontspanningsklachten

Je hebt wellicht al eens gehoord over de laatste ontwikkelingen in medisch onderzoek naar onze darmen, darmflora en de geheimen van de functionaliteiten van onze darmen. Wetenschappers vermoeden al langer dat onze darmflora effect heeft op onze hersenen en ons gedrag. Vlaamse wetenschappers ontdekten onlangs dat mensen met een depressie bepaalde bacteriën missen in hun darmen. Je begrijpt dus waarom bij DyoB de gezondheid van de buik quasi altijd een onderdeel uitmaakt van een individueel behandelingsplan.

Wil jij kennis maken met onze ervaringen omtrent dit onderwerp?

Neem contact op of boek direct je Buik Comfort Massage.

Tot binnenkort!