Young Living

Waarom Young Living etherische oliën?

Wij denken allemaal aromatherapie te kennen van het kleine brandertje met het kaarsje en de aangename geur die het verspreid in huis. De YL aromatherapie is heel wat meer. Deze etherische oliën zijn via een koud en langdurig distillatie proces gewonnen om hun therapeutische en medicinale werking te garanderen.  Dit is veel meer de authentieke werkwijze van de apotheker met zijn vijzel en stamper om tot pure en krachtige destillaten te komen.
Na een lange testperiode bij mezelf en mijn familie was ik absoluut overtuigd. Gelijkaardige producten bestaan er hier niet op de markt en dus werk ik nu met volle overtuiging met YL in quasi elke behandeling.

Bekijk de productguide.
Lees zeker dit artikel: Young Living oils in meer dan 50 ziekenhuizen in de USA

YL Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutisch
zuivere essentiële oliën:

  • Biologisch geteeld
  • Zuivere destillatie zonder synthetische chemicaliën
  • Geen bestanddelen verwijderd (therapeutizche werking van de plant blijft behouden)
  • Geen synthetische toevoegingen
  • Overtreft alle internationale standaarden
  • Gemakkelijk in gebruik

Hoe gebruiken?

In 2 minuten worden zuivere oliën geabsorbeerd door het lichaam en in 2 uur worden ze gemetaboliseerd, net zoals voedsel. Wat nodig is, gaat recht naar de cellen om de schade veroorzaakt door stress, ongezonde voeding, synthetische chemicaliën, vervuiling, ouderdom, genetica en ziekte te herstellen. Wat niet nodig is, wordt op een natuurlijke manier geëlimineerd. Door regelmatig essentiële oliën te gebruiken ondersteunen wij ons immuunstelsel en behouden wij een optimale gezondheid.

100% zuivere essentiële oliën zijn veilig voor verstuiving, topicaal gebruik op het lichaam en inwendig gebruik (in bepaalde gevallen, raadpleeg je therapeut). Lees alles hier over in het onderdeel aromatherapie.

Hoe bestellen?

Bij DyoB zijn heel wat olietjes in stock of kan je je bestelling plaatsen voor de volgende levering.

Wil je liever rechtstreeks bij Young Living bestellen? En je maandelijkse bestelling beheren? Ga naar www.youngliving.com en maak je account aan.
Bekijk het stappenplan om makkelijk je account aan te maken.

Wil je zelf in je praktijkruimte, kabinet, vergaderzaal, yoga- of sportzaaltje ook de juiste ambiance creëren met Young Living en ook graag distributor worden? Lees mijn ervaringen in deze rubriek.

Bestellen?

Plaats een bestelling via ons contactformulier.

Disclaimer
Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld.

Belangrijk
De producten en technieken vermeld in deze website zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mogen we u erop attent maken dat wat hier wordt besproken geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor de toepassingen vermeld op deze site gebruik alleen Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.