Ontspanningsmassage

Ontdek nu onze ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage die zowel lichaam als geest tot rust laat komen. Opgebouwde spanning kan meteen wegvloeien waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder gaat.

Onze ontspannende lichaamsmassage is uitermate geschikt :

  • voor wie te kampen heeft met stress, burn-out, depressie of overspannenheid,
  • en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie (zorgt voor een betere aanvoer van zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen),
  • voor het laten vrijkomen van acetylcholine en histamine (uitzetten van bloedvaten waardoor de bloeddruk kan dalen),
  • de verbetering van de beweeglijkheid, 
  • de productie van endorfines (pijnstillend).

Maar ook als je geen klachten hebt, is een ontspanningsmassage gewoon heerlijk genieten! Het is belangrijk om aan zelfzorg te doen want alleen als jij stevig in je schoenen staat, kan je ook iets betekenen voor de mensen rondom jou.

Een aanrader voor iedereen die een moment voor zichzelf wenst om in een aangename sfeer te kunnen ontspannen. Bij het ervaren van klachten zoals vermoeidheid, stress, pijnklachten, spierspanning, maar ook gewoon een zwaar en vol hoofd .
Tijdens een ontspanningsmassage worden de volgende zones gemasseerd: hoofd, nek, schouders, armen, rug, benen en voeten.
De gebruikte massagetechnieken stimuleren de orgaanfuncties, de stofwisseling, de afvoer van afvalstoffen (ontgiften) en activeren het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Denk ook eens aan een ontspanningsmassage als cadeau voor je zus, vriend of vriendin, een toffe collega of een familielid.

Voor onze ontspanningsmassage kan je kiezen uit sessies van 30, 45 of 60 min. Het additionele gebruik van essentiële oliën werkt in op drie verschillende niveau’s : emotioneel, fysiek en psychisch.

Wil je kennis maken met onze therapeut en ontspanningsmassage leren kennen?

Stuur een mail naar info@dyob.be of bel 0498/295339 of boek direct je afspraak online!