Filosofie

Wat is DyoB?

DyoB staat voluit voor “Design your own Balance”. In onze praktijk voor gezondheid gaan wij samen met jou op zoek naar een therapie die streeft naar een uitgebalanceerd en persoonlijk gevoel. Ontdek hier onze filosofie en onze missie en waarden.

Onze Westerse samenleving vraagt grote inspanningen en is gewoon een stressvolle cultuur. Vaak blijft dit niet zonder gevolgen. Mensen geraken langzaamaan in disbalans en voelen zich daardoor minder goed.

Latent sluimerende ongemakken nemen de bovenhand en ontaarden in hoofdpijn, slapeloosheid, rugklachten, stress, emotionele schommelingen, burn-out, overspannenheid, en een hele reeks gerelateerde ziekten. We lopen onszelf voorbij en streven continu naar perfectie en dat is ook wat de maatschappij van ons verlangt. We doen ons uiterste best om aan dit ideaalbeeld te voldoen maar vergeten dat ons lichaam en onze geest ook hun beperkingen hebben.

Wij kunnen pas optimaal functioneren als alle essentiële onderdelen van ons lichaam in goede conditie zijn of m.a.w. in balans zijn. Deze denkwijze is in de Oosterse culturen veel meer ingeburgerd.

Mensen werken preventief met hun lichaam, doen gericht aan beweging en hechten veel waarde aan ontspanning. Een gezonde en uitgebalanceerde voeding is belangrijk en verdient de nodige aandacht.

Voorkomen is beter dan genezen! Bij DyoB leggen we de link tussen Westerse en Oosterse behandelingsmethoden en zoeken samen met jou naar de juiste therapie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze therapieën een goede aanvulling en ondersteuning bieden.
Iedere persoonlijk is uniek! Op dezelfde uniek manier benaderen wij een individueel behandelingsplan om samen met jou naar meer balans in je leven te streven.

Filosofie

In onze filosofie (en missie en waarden) betekent DyoB eigenlijk “zoek samen met ons naar je eigen balans” via verschillende fysieke en mentale therapieën. Dyob heeft een uitgebreid aanbod aan behandelingen, activiteiten en producten die het welzijn van onze klanten bevorderen. Voedzame en gebalanceerde voeding is een wezenlijk onderdeel van een gezond leven. Wij gebruiken en verkopen enkel producten waarbij we overtuigd zijn van hun therapeutische en aanvullende werking. Wij werken samen met specialisten uit andere disciplines om zo tot een totaal aanbod te komen. Wij blijven steeds op zoek naar andere en betere technieken en producten, en houden van vernieuwing.

Dyob is een gezondheidsproject voor lichaam en geest met als hoofddoel extra ondersteuning te bieden. Ben je op zoek is naar meer balans in je leven? Naar ontspanning en onthaasting, harmonie en rust, zingeving of persoonlijke groei? Kortom, ben je op zoek is naar meer kwaliteit in het leven, dan kan je bij ons terecht voor inspiratie. In onze Westerse samenleving is een goede diagnosestelling en behandeling belangrijk. Wij willen een brug slaan tussen de Westerse en Oosterse behandelingswijzen om misschien net dat beetje meer aan te reiken.

Wij richten ons tot een breed doelpubliek van elke leeftijd en ook naar die personen die vergeten om aandacht aan zichzelf te schenken. Leer je lichaam beter kennen en herken tijdig je grenzen! Wij ondersteunen je om dit zelfgenezingproces op gang te brengen.

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog voor een intake gesprek!