Coaching voor bedrijven

Een effectief coachingstraject voor meer veerkracht voor je werknemers en in je bedrijf

Coaching rond stress en burn-out voor bedrijven loont echt!

Zien je gedreven medewerkers er niet altijd “goed uitgerust” uit? Teisteren stress, burn-out en ziekte je team? De oorzaken liggen soms niet alleen op de werkvloer. Faalangst, de zorg voor een ziek familielid of relatieproblemen vreten aan het energiepeil van je teamleden. Dat heb je zelf niet in de hand, maar dankzij onze burn-out preventie en burn-out behandeling programma’s ben je toch niet machteloos.

DyoB coacht je medewerkers in concrete technieken om de knoop van het dagelijkse leven te ontrafelen en om de balans tussen werk en privé te optimaliseren . Onze therapeuten leren hen letterlijk de draad weer op te pikken dankzij de combinatie van zowel lichaamswerk als begeleiding. De dedicated sessies zijn to-the-point en loodsen je in korte tijd naar een hoger niveau. Door inzicht en ervaring versterkt DyoB de weerbaarheid en de veerkracht van je medewerkers.
Ontdek terug de kracht van je topteam dat bruist van energie om elke dag vol zelfvertrouwen jouw bedrijfsstrategie te verdedigen.

Heb jij, als enthousiaste medewerker, een hart voor het bedrijf en de mensen die er tewerk gesteld zijn? Spreek erover met je leidinggevende.

Bloed je hart als je ziet dat je gedreven medewerker het wat moeilijker heeft? Spreek hem of haar aan en doe een voorstel tot begeleiding.

Sla de handen in elkaar en werk samen met ons naar een oplossing.

Voor meer info bel 0498/295339 of boek onze burn-out programma’s direct online.

Samen met ervaren therapeuten werken we een kort traject uit voor het begeleiden van werknemers en/of zelfstandigen die voelen dat ze zich in een risicozone bevinden wat betreft hun continuïteit in functioneren. Dit functioneren bedoelen we zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak. Gedreven en enthousiaste individuen durven al eens blind te zijn voor ongemakken of klachten en maar blijven doorgaan om hun grenzen te verleggen. Maar hier is een eindigheid aan! Meestal neemt het lichaam het op een keer over en zorgt het ervoor dat er een andere aanpak onontbeerlijk is.

In een individueel uitgewerkt programma kijken we hoe het zit met je zintuigelijke verwerking, je lichaamsbewustzijn en je cognitieve vaardigheden om met dergelijke uitdagende situaties om te gaan. Via gesprekstherapie en met lichaamsbehandelingen (osteopathie, shiatsu, ontspanningstechnieken) stellen we een persoonlijk traject op om tot verandering te komen. Die alles zal je leren om het in de toekomst beter aan te pakken. Op het einde van dit kort traject krijg je van ons een aantal adviezen mee om verder aan de slag te gaan.

Elke werkgever met een hart voor zijn werknemer laat het niet koud wanneer hij merkt dat iemand het moeilijk heeft.
Een werknemer die leeft voor zijn job en meeleeft met zijn leidinggevende, probeert zo lang mogelijk door te gaan om de continuïteit van het bedrijf te garanderen.

Als bovenstaande de situatie is, waarom dan niet beiden de handen in elkaar slaan en op zoek gaan naar een oplossing. Spreek over DyoB Ccaching en investeer samen in dit traject voor je persoonlijke toekomst en die van je bedrijf.

We doorlopen de volgende stappen :

  • intake & anamnese
  • trajectbepaling therapeuten
  • audiologietest ter duiding van zintuigelijke prikkelverwerking
  • integrale lichaamsbehandelingen
  • coachingsgesprekken
  • eindevaluatie therapeuten
  • individueel advies

In onze burn-out preventie en burn-out behandelprogramma’s koppelen wij technieken uit stress & burn-out coaching en lichaamswerk. We doorlopen een aantal fases en stippen aan wat specifiek voor jou belangrijk is.

De volgende peilers worden aangehaald :

W…ork

I…ntention

R…elation

E…nergy

Op basis van onze ervaringen vanuit verschillende vakgebeiden geven we je een toolbox met adviezen op korte en op lange termijn. We leren je letterlijk jezelf te bekijken vanuit een helicopterview, de “bedrading” of “besturing” wat aan te passen en op die manier veerkrachtiger in het leven te staan.

Ben je nieuwsgierig naar onze manier van werken of zoek je dringend naar een oplossing voor jezelf of voor je bedrijf? Stuur een mail naar info@dyob.be of vul ons contactformulier in.

Tot binnenkort.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld