Body, mind & soul programma

Totaalbehandeling: 3 maanden samen op pad via lichaams- en gesprekstherapie met integratie van inzichtoefeningen, zelfmassage, yoga oefeningen, meditatie, ademwerk en voedingsadvies

De begeleiding stopt niet na een lichaamsbehandeling of therapiesessie. Daarna komt pas het eigenlijke werk en integratie. Indien je kiest voor de totaalbehandeling krijg je een uitgebreide toolbox vanuit holistische perspectief waarbij het fysieke, mentale, emotionele en energetische niveau samen in balans worden gebracht. Zo kan ons zelfhelend vermogen terug aangesproken worden via een lange termijn begeleiding. Samen brengen we uitgebreid in kaart waar de belemmeringen en groeimogelijkheden zitten. Individueel afgestemde oefeningen en advies zorgen dat jij zelf aan de slag kan om de energiebanen die aandacht nodig hebben via massage, yoga houdingen, ademwerk , meditatie en voedingsadvies te stimuleren of sederen om jouw lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

Dit kan zowel preventief als symptomatisch waarbij we naar de volledige mens kijken en ons niet richten op het probleem maar op de leegte. Bv. bij rugklachten kijken we naar onderliggende emotionele elementen die aandacht vragen. Dit alles draagt bij aan een gezonde levensstijl. Volgens de elementen en yin yang geef ik inzicht en advies in huidige voedingsgewoonten zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden op een duurzame wijze.

Alle oefeningen zijn er op gericht de levenskracht of energie (Ki) die door de energiebanen stroom te optimaliseren. Deze versterken jouw lichaam waarbij je jouw kern en energiecentrum (hara) leert voelen. Je leert door het cultiveren van meditatie en energetische oefeningen dat deze innerlijke rustplek jou altijd kan dragen, ongeacht de uitwendige stressvolle situaties.

De kracht van ademhaling kan niet ontkend worden in het reguleren van het lichaam. Door middel van verbonden ademhaling ga je aan de slag om lichamelijke pijnen en psychische overtuigingen op een diepe manier te helen en te transformeren.

Via yoga oefeningen stimuleer je de natuurlijke manier van bewegen van het lichaam vanuit deze buikkracht. Door bewust te bewegen maak je een reis naar jouw innerlijke wereld en kom je zo dichter bij jezelf zodat je jezelf echt kan voelen. Zo kan je ervaren wat jouw lichaam en geest nodig hebben en dit vertalen in een gezonde levensstijl

Wil je jouw leven diepgaand transformeren? We gaan samen 3 maanden op pad waarbij er wekelijkse persoonlijke opvolging mogelijk is. Deze totaalbehandeling omvat 5 coaching sessie en 5 integrale lichaamsbehandelingen.

 

Body, mind & soul programma voor 3 maanden:

5 integrale lichaamsbehandelingen
5 coachingsgesprekken

Prijs : 695 euro