Pijnreductie

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, vaak veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de speciale E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting.

Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt met ons micromassage programmma om de sessie te beëindigen.

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie. Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt.

E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel.

6 redenen om jouw pijnreductieprogramma nu op te starten

Pijnreductie bij chronische pijnpatiënten biedt verschillende voordelen die hun levenskwaliteit duidelijk kunnen verbeteren:

  1. Verbeterde dagelijkse functie: Door pijn te verminderen, kunnen patiënten beter functioneren in hun dagelijkse activiteiten. Het is gemakkelijker om te werken, huishoudelijke taken uit te voeren en deel te nemen aan sociale en recreatieve activiteiten zonder belemmering door pijn.
  2. Verhoogde mobiliteit: Pijnreductie vergroot de mobiliteit, waardoor patiënten meer bewegingsvrijheid hebben. Bewegen, lopen, traplopen en zichzelf verzorgen gaan gemakkelijker zonder al te veel pijnlijke beperkingen.
  3. Verbeterde slaapkwaliteit: Chronische pijnen interfereren vaak in je slaappatroon, wat resulteert in vermoeidheid en verminderde energie gedurende de dag. Door pijn te verminderen, ervaren patiënten een betere slaapkwaliteit, waardoor ze uitgerust en energiek ontwaken.
  4. Verhoogd mentaal welzijn: Chronische pijn heeft vaak een negatieve invloed op het mentale welzijn van een persoon. Door pijn te verminderen, verbetert je stemming, vermindert angst en depressie, en krijg je een algeheel gevoel van welzijn en tevredenheid.
  5. Verminderde medicatieafhankelijkheid: Pijnreductie kan patiënten helpen hun afhankelijkheid van pijnmedicatie te verminderen, dus minder bijwerkingen van medicatie en een betere algemene gezondheid.
  6. Verbeterde sociale interactie: Chronische pijn bemoeilijkt sociale activiteiten en interacties. Door pijn te verminderen, kunnen patiënten vaker deelnemen aan sociale evenementen, meer tijd doorbrengen met familie en vrienden, en een actievere rol spelen in hun gemeenschap.

Het verminderen van pijn bij chronische pijnpatiënten heeft een breed scala aan voordelen. Deze voordelen dragen bij aan een betere levenskwaliteit en het algehele welzijn van de patiënten.

Meer lezen over E-Relieve? Klik hier.

E-Relieve pijnreductie