Voor wie?

Voor wie zijn onze behandelingen aangewezen? Onze behandelingen zijn goed voor iedereen. Ze zijn ontspannend en hebben een diep helende werking. Ze helpen je om je krachten terug te vinden en brengen je dichter bij “jezelf”. Wij behandelen kinderen (van baby’s, kleuters tot pubers) en volwassenen van alle leeftijden.

Wanneer de levensenergie weer vrij kan stromen, wordt het lichaam gezonder en de geest flexibeler. Je eigen lichaam, maar ook je eigen karakter, beter leren kennen is absoluut een stap in de juiste richting. Op deze manier kan je zelf een proces van genezing en misschien ook verandering op gang brengen.

Wij baseren ons op het Oosterse meridianensysteem waarbij we uitgaan van het feit dat er zich in ons lichaam energiestromen bevinden. Wij zijn opgegroeid met de Westerse behandelingswijzen en uiteraard is het ook belangrijk om deze niet uit het oog te verliezen. Overleg en samenwerking met andere disciplines is een meerwaarde voor de klant.

De afstand is nooit geen probleem!

Meer en meer komen mensen vanuit naburige landen (Nederland, Duitsland,…) om therapie te volgen. In dergelijke gevallen werken wij een gecondenseerd behandelingsplan uit van 2 of meerdere dagen. Wij voorzien de nodige overnachtingen in een B&B in de buurt. Herk-de-Stad is een kleine maar gezellige stad met tal van eetgelegenheden en ontspanningsgelegenheden (park, sport, wandelgelegenheid, enz…). Wij liggen zeer centraal in een driehoek van 3 provinciale steden (Hasselt, Sint-Truiden en Diest) en zijn makkelijke bereikbaar met openbaar vervoer.

Elke persoon is een uniek individu dat functioneert als totaliteit. Vanuit deze samenhangende visie bekijken wij iedereen dan ook als een ‘geheel’. Ons lichaam is niet onderverdeeld in afzonderlijke plaatjes, dus specifieke ziektes per onderdeel bestaan ook niet. Dit bewustzijn, dat ook een ziekte een geheel is, is evident in onze benaderingswijze.

Onze combinatie van fysieke en mentale behandelingen is uniek en daardoor maken wij het verschil. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Boek nu zelf online!

Interesse?

Contacteer ons vandaag nog voor een intake gesprek!