Hoortoestellen

hoortoestellenHoortoestellen

Wanneer uit het testen van het gehoor blijkt dat je baat zou hebben bij het dragen van hoortoestellen, zal ik een vrijblijvende proef (op voorschrift van de NKO-arts) voorstellen.

Hoortoestellen bestaan in allerlei vormen:
– In-het-oor of achter-het-oor
– Oplaadbaar of met wegwerpbatterijen
– Met mogelijkheid om aan een smartphone te koppelen of niet
– …

Maar de belangrijkste verschillen zitten in de technologie niveaus. Om advies te geven over welk hoortoestel het meest geschikt is voor jou, is het belangrijk dat ik je wat beter leer kennen. In een intakegesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de luisteromgevingen waarin jij je zoal bevindt. Ik zal op basis van dit gesprek adviseren welke hoortoestellen de juiste oplossing zijn voor jou, en samen zullen we een keuze maken.

Je kan de hoortoestellen gedurende een maand gratis uitproberen. We zullen elkaar tijdens die maand regelmatig opnieuw zien, zodat ik de hoortoestellen verder kan afstellen volgens jouw persoonlijke ervaringen en noden.

Onderhoud en bijregeling

Ook na de aankoop van hoortoestellen is het belangrijk dat wij contact blijven houden. Doorgaans adviseer ik om elkaar 2 keer per jaar terug te zien.

  • Elke 6 maanden zal ik de hoortoestellen reinigen en controleren of ze nog steeds optimaal werken.
  • Daarnaast adviseer ik om jaarlijks het gehoor opnieuw te testen en de fijnafstelling van de hoortoestellen aan te passen waar nodig.

Interesse? Contacteer mij via annsophie@dyob.be of bel 0456/67 19 75.

Boek direct je consultatie bij mij via onze online reservatie module.