Video’s

Wil je graag op de hoogte blijven van wat reilt en zeilt bij DyoB? Bekijk regelmatig onze video’s en andere beeldfragmenten. Je krijgt hier een impressie over wat wij regelmatig organiseren, welke activiteiten/bijscholingen er zijn en hoe behandelingen in hun werk gaan.

Interesse? Boek nu ons kennismakingsgesprek via de online module, het contactformulier of bel 0498/295339.

Tot binnenkort!
Peggy -:)

Audiologe Ann-Sophie versterkt DyoB-team. “Ze past perfect in het plaatje van onze multidisciplinaire praktijk!”

Op maandag 15 januari begint onze nieuwe collega, audiologe Anne-Sophie Tillekaerts en dit is geweldig nieuws.
Ann-Sophie komt onze multidisciplinaire praktijk DyoB vervolledigen met haar specialisaties, zijnde gehoorbescherming, -versterking en gehoorcounseling. Deze laatste discipline is perfect voor het coachen bij hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) en tinnitus waarbij de persoon in kwestie duidelijkheid moet krijgen over welk geluid goed of slecht voor hem is.
Ontmoet Ann-Sophie in deze video en ontdek op welke gebieden een audioloog jou kan ondersteunen.
Welkom, Ann-Sophie en veel succes gewenst van je collega’s,
Caroline, Chantal, Christophe en Peggy

Nieuwe locatie voor DyoB! We zijn begonnen aan de voorbereidingen

Nieuwe collega’s, nieuwe therapieën en ook nog een nieuwe locatie! Bekijk onze video.
Wij verhuizen op korte termijn naar een nieuwe locatie in een gloednieuw pand. Meer kabinetten, grotere ruimtes, nog betere uitrusting, kortom, wij kijken er enorm naar uit om jullie nog beter te kunnen begeleiden.
Volg ons op onze social media kanalen (facebook, instagram en LinkedIn)en blijf op de hoogte van de verschillende stappen die we zetten. Kijk ook regelmatig om ons Youtube kanaal.
Voor nu, nog even geduld!
Terwijl wij hard werken aan de voorbereiding in het nieuwe pand, zijn jullie uiteraard nog steeds welkom op de Sint-Truidersteenweg 63 in Herk-de-Stad bij team DyoB.

Hartelijk welkom aan ons nieuwe teamlid, Caroline Groven, coach en psychotherapeut

Ik ben blij dat het zover is en super enthousiast om vanaf 1 juni te starten. Na jarenlange ervaring in de psychologie, HR en in het universitair onderwijs, was het voor mij tijd voor verdieping. Mijn passie voor lichaamsgerichte therapieën (yoga, shiatsu, voedingsleer, body integration,….) kan ik nu ten volle omzetten in de praktijk bij DyoB.

Je kan bij mij terecht voor :

– lichaamsgerichte psychotherapie
– ouder-kind therapie
– shiatsu
– loopbaanbegeleiding & studieloopbaanbegeleiding

Wil je meer weten over mij? Lees mijn verhaal op “Wie is Caroline?”
Bel me persoonlijk op 0474/42 25 04 voor meer info of boek rechtstreeks online je afspraak. Ik ondersteun zowel kinderen als volwassen en heb een grote affiniteit met thema’s als opvoeding, zelfontplooiing en -expressie en lichaamswerk. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten. Tot binnenkort!”

Wij kijken alvast uit naar een hele fijne samenwerking in ons team van professionele therapeuten bij DyoB. Bekijk onze korte video met Caroline hier.

Hartelijk welkom aan ons nieuwe teamlid, Christophe Wolfs, osteopaat met ervaring.

Met groot enthousiasme en enige fierheid kan ik zeggen dat we met Christophe, niet alleen een toffe nieuwe collega, maar ook bakken vol ervaring mee in huis nemen.

Christophe is al jaren actief als osteopaat in zijn eigen praktijk en als lesgever aan het Flanders International College of Osteopathy. Wat zijn we blij om ons team op die manier te kunnen vervolledigen en meerwaarde te kunnen bieden voor jullie als cliënten.

Vanaf 1 april start Christophe maar je kan nu al rechtstreeks je afspraak boeken via onze ​online applicatie. Je kan hem uiteraard ook altijd mailen (christophe@dyob.be) of bellen (0476/36 30 00).

Bekijk hier onze introductievideo.

Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking.

TOPTEAM 🙂

Ontmoet Chantal, gespecialiseerd in massage therapieën

Het is eindelijk zover dat we ons nieuwste project ontmaskeren! Maak in deze introductie video kennis met Chantal. Lees alles over haar speciale massage therapieën en ontdek haar verhaalWij zijn superblij dat Chantal de services bij DyoB gaat complementeren en wensen haar alle succes toe.

Wil je de Raindrop, Feelings, afslank- of onstpanningstherapie aan den lijve ondervinden, boek nu op https://www.dyob.be/team/

Je kan Chantal ook rechtstreeks bellen (0497 38 77 47)of mailen (chantal@dyob.be).
Wij kijken er samen naar uit om jullie te mogen verwelkomen.

Collega Koen versterkt DyoB met kinesitherapie en osteopathie

Een paar “gouden handen” erbij!
Tijdens deze coronatijd hebben we niet stil gezeten. We zijn uitdagingen aangegaan en hebben opportuniteiten vast gegrepen. Ik ben daarom enorm blij om jullie te kunnen aankondigen dat we voortaan onze activiteiten uitbreiden met kinesitherapie en osteopathie dankzij onze nieuwe collega Koen Swinnen.​
Ontdek in dit korte filmpje Koen zijn passie, motivatie en ook zijn connectie met de therapieën bij DyoB.
Boek nu je afspraak : https://www.dyob.be/team/ 
Je kan Koen ook rechtstreeks bellen (0472 37 78 09) of mailen (koen@dyob.be).
Wij kijken er samen naar uit om jullie te mogen verwelkomen.

Deel 3 meridiaanstrekkingen

Het is zeker nog niet te laat om je goede voornemens alsnog op te starten met een dagelijkse training van slechts 15 min. Vandaag is het tijd om de meridiaanstrekkingen te vervolledigen met de 2 laatste stretches :
– drievoudige verwarmer/hartbeschermer
– lever/galblaas.Een hele mond vol, niet?  Bekijk de nieuwe video en ontdek welke lichaamsdelen en bijhorende functies we balanceren :

https://www.youtube.com/watch?v=TeQF8Q4fyig&t=3s

Voeg nu deze 2 strekkingen toe aan de 4 strekkingen die je eerder leerde in delen 1 en 2.
Al vele jaren ondervind ik het heilzame effect van de Masunaga meridiaanstrekkingen die zorgen voor meer energie, flexibiliteit en ruimte in mijn lichaam en geest.

Deel 2 meridiaanstrekkingen

Heb ik je al aan het zweten gezet? Dan is het nu tijd voor het vervolg van mijn corona video’s!
Belofte maakt schuld! Deel 2 van de meridiaanstrekkingen is staat nu ook online.
In deze les leren we de strekking van hart/dunne darm en blaas/nieren aan. Ondervind je bepaalde uitdagingen of heb je klachten in de betrokken zones?

Start nu met deel 2!https://www.youtube.com/watch?v=SoHDMF8Mkcw&t=2s

Voeg nu deze 2 strekkingen toe aan de 2 strekkingen die je eerder leerde in deel 1. Samen met deel 3 dat ik kortelings zal lanceren, is dan weldra je dagelijks training van meridiaanstrekkingen compleet.

Deel 1 meridiaanstrekkingen

Meridiaanstrekkingen zijn een fantastische manier om aan den lijve te ondervinden hoe de werking van de verschillende meridianen een invloed kan hebben op jouw welzijn.
Niet alleen op je manier van functioneren maar ook om je conditie zo optimaal mogelijk te houden. Deze strekkingen hebben niet enkel de intentie om te rekken en soepel te maken maar bevorderen ook de doorbloeding van alle weefsels.
Via een dagelijkse training van 15 min. kom je gegarandeerd tot een mooi resultaat.

Begin hier met les 1 : https://www.youtube.com/watch?v=-ZrO7jTYuWc

8 nekoefeningen voor zelfzorg in uitdagende tijden

In een reeks korte video’s met concrete zelfzorg tips en oefeningen stuur ik jullie gratis ondersteuning en begeleiding. De video van vandaag illustreert 8 eenvoudige nekoefeningen voor volgende klachten : stramme nek, slapende handen, pijnlijke nek- en schouderspieren, tinnitus, zwaar hoofd ten gevolge van langdurig zitten, spanningshoofdpijn.

Eerste stemopname van 2020…

Wat is een stemopname en waarom zou ik ze als moeder doen voor mijn zoon of dochter te ondersteunen?

Opleiding Raindrop behandeling bij DyoB

Impressies van de opleiding Raindrop in onze praktijk. Kan zowel in groep als individueel.

Presentatievideo

Voorstelling praktijk DyoB.

Awakening Ashley! Er bestaat hulp voor kinderen met autisme dankzij de Tomatis methode. Kijk en luister naar Ashley’s verhaal.

Hoe werkt de Tomatis luistertherapie ? Prof. Dr. Martien de Voigt verklaart het nader…

Shiatsu in ziekenhuis in Madrid

Vrijwilligers geven shiatsu aan kinderen in een ziekenhuis in Madrid. De verpleegsters worden opgeleid om dit ook te kunnen geven omdat de kinderen rustiger zijn, beter op de behandeling reageren en sneller herstellen. Geweldig!

Wat gebeurt er in je hersenen als je muziek luistert?

Door prof. dr. Erik Scherder.

Vrouwen Verwendag

DyoB met shiatsu op de Vrouwen Verwendag in de Japanse tuin van Hasselt.

Gerard Depardieu leert Engels dankzij luistertherapie.

Ook moeilijkheden met het aanleren van een taal? Bekijk deze video.