Een getuigenis van een toegewijde moeder.

Dit bericht ontving ik enkele dagen geleden en is in deze moeilijke tijden een ongelooflijk grote steun voor mezelf en voor mijn team.

“Ik kreeg zojuist jullie nieuwsbrief en wil jullie hierbij een hart onder de riem steken! 
Het zijn gekke tijden nu, eh? Hopelijk kunnen jullie snel jullie gewone werk weer hervatten.

Ik wilde je even laten weten dat onze zoon dit jaar grote stappen bij jou heeft gezet en dat hij die stappen met rasse schreden verder zet op zijn nieuwe school Montessori, midden in het groen!

Ik weet niet of je het principe kent van deze school, maar in grote lijnen hebben ze voornamelijk voormiddag zelfstandig ‘werktijd’ in de klas en de hele namiddag gezamenlijk les in de natuur (al doende)!

Ook daar zijn we blij mee. De natuur doet zijn zenuwstelsel zichtbaar goed, want onze jongen bloeit nu meer en meer open. We merken dat de basis die gelegd is bij jou nu verder kan ontplooien.

Stiekem hoop ik dat we geen therapie meer moeten doen met onze zoon (Sorry, Peggy 😉), maar anderzijds blijven we heel waakzaam en komen we meteen weer naar je toe zodra het weer minder gaat!

Ik vertel vaak tegen mensen over jou, dus hopelijk kunnen we met dit verhaal nog andere kindjes helpen 😉

Nog veel moed!”

Een hartelijke dank aan deze ongelooflijk toegewijde mama die de moeite nam om haar ervaringen met mij te delen. Daarvoor doen we het en blijven we ons inzetten voor zovelen die extra ontwikkelingsondersteuning kunnen gebruiken.

getuigenis moeder