Je zwangerschap zou een fijne en uitbundige periode moeten zijn, met veel geschater en gebabbel (tegen je baby). Wanneer je je bewust bent van deze impact, kan je daar als zwangere ook wat aan doen.

Lees onderstaande 8 argumenten om te begrijpen hoe je als moeder een levensgroot verschil kan maken, zelfs vooraleer je baby geboren is.
 • Vanaf 20 weken is het oor en het auditieve stelsel van een ongeboren kind volledig ontwikkeld en begint de myelinesatie van het zenuwstelsel. Of m.a.w. de neurologische bekabeling ontvouwt zich vanaf nu.
 • De foetus zoekt de vibraties van de stem van de moeder en draait zich in de moederschoot met zijn hoofd naar het bekken toe.
 • Wanneer de moeder spreekt ,verplaatsen de vibraties van haar stem zich langs haar ruggengraat en in haar bekken.
 • Hoge frequenties worden 2,5 maal versterkt waardoor de baby een bijna voortdurend aanwezig geluid ervaart. Deze periode ligt dan ook in elke geheugencel geregistreerd als een warme, veilige cocon.
 • Hoge frequenties (“s”, “z”, “f”, “ch”, “t”,…) ontwikkelen het zenuwstelsel en creëren nieuwe verbindingen in de hersenen.
 • De psycho-emotionele staat van de moeder is enorm bepalend voor het welvoelen van het ongeboren kind.
 • Zwangere vrouwen pamperen we niet meer zoals we dat vroeger deden. Ze blijven vaak (te) actief bezig, werken en ervaren veel stress wat nadelig is voor de positieve beleving van de zwangerschap.
 • Zwangerschap is GEEN ziekte! Een vrouw is geschapen om kinderen te krijgen, dat maakt deel uit van haar natuur. Al te vaak horen we: “Nu mag je dit niet meer eten, let maar op met dat, doe maar niet te veel van dat!” Dergelijke ingesteldheid maakt dat zwangerschap vaak als een noodzakelijke en ongemakkelijke periode gezien wordt. Terwijl deze periode voor het kind 9 maanden verblijven in het paradijs is. Gemoedelijk en warm gesust door de geruststellende geluiden van mama.
  Wil je meer weten over de invloed van de zwangerschap, bekijk dan de documentaire “IN UTERO”, over het leven van een baby in de buik en de invloeden van buitenaf, die de baby dan al vormen en beïnvloeden!
  Bezorg je ongeboren baby een zorgeloze en optimale zwangerschap dankzij het zwangerschapsprogramma van Auditory Brain Stimulation.Lees meer hier!