moederdag

Vroeger knutselden we een papieren bloemetje in school. Nu we wat ouder zijn, is een boeketje een leuke verrassing, maar misschien denk je ook al eens dat Moederdag “na al die jaren eigenlijk niet meer zo nodig is”.

Om te voorkomen dat je misschien wel onachtzaam je moeder in het zonnetje zet, of juist van plan bent geen bezoekje aan je moeder te brengen, lees hier

7 belangrijke redenen waarom je Moeder(dag) altijd moet koesteren.

1. Je mama kent je goede én je slechte kanten

Doorheen de jaren heeft je mama zowel je positieve als je negatieve kanten gezien. Toch bleef ze altijd aan je zijde als je beslissingen nam, zelf als het slechte keuzes waren.  Niemand die beter begrip heeft voor de situatie en troost brengt dan je eigen moeder.

2. Ze steunt je in al je dromen

Je wilde vroeger danseres of golfer worden? Het was mama die de juiste outfit voor je kocht.  Opnieuw mama die je naar de dansschool of golfcourse bracht en urenlang wachtte tot je klaar was.  Welke droom je ook hebt en in welke fase van je leven je ook zit, je moeder steunt je onvoorwaardelijk.

3. Bij moeder thuis = eten!

Wie als student door het leven gaat (of is gegaan), kan dit bevestigen. Wanneer je thuiskomt, doet je moeder alsof je terugkomt van een maandenlange reis. Kortom, je wordt direct in de watten gelegd. En gegarandeerd, als je opnieuw vertrekt, staat je voedselpakket al klaar. Liefde gaat door de maag?

4. Mama blijft altijd mama

Klagen en zagen voor je eigen goed? Normen en waarden bijbrengen tot vervelens toe? De meeste zonen en dochters zullen zich er later op betrappen, als ze zelf ouder zijn, dat ze hier heel wat uit geleerd hebben. Misschien doen ze wel net hetzelfde?

5. Mama geeft het beste advies (en is daar ook 100% van overtuigd)

Mama lief is niet iemand die alleen goed kan observeren, maar ook analyseren. Heb je een probleem, dan is zij er altijd om je het beste advies te geven.

6. Zij interesseert zich écht in jouw leven

Als je moeder de vraag “hoe gaat het?” stelt, wil ze ook écht weten hoe het met je gaat. E, dan komen we direct bij het laatste punt…..

7. Ze houdt onvoorwaardelijk van je

Hoe vaak je misschien haar UITKNOP wou hanteren of dikke ruzie hebt gemaakt, moeders zullen altijd van je blijven houden. Volgens Style Elite komt dat, omdat moeders altijd het ‘onschuldige kind dat ze hebben grootgebracht’ in je zullen zien.

Ben je het eens met deze argumenten en wil ook jij je mama vieren, bekijk dan hier onze cadeautips in onze webshop.

Geniet van Jouw dag met jouw Moeder!