Pijn en vermoeidheid

Chronisch vermoeid
CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom),cvs

MS (multiple sclerose),
fibromyalgie,
spierpijnen,
slaaptekort,
neuromusculaire vermoeidheid,
depressie,

Pijn en vermoeidheid bij een chronische aandoening kunnen je leven behoorlijk beheersen. Het is niet zichtbaar en ook niet meetbaar. Omgaan met pijn verschilt van persoon tot persoon. De één praat er veel over, de ander verzwijgt of negeert het. Pijn kan de oorzaak zijn dat mensen zich terugtrekken uit dagelijkse activiteiten en bezigheden. Continue pijn kan je stemming en energie beïnvloeden en overbelasting veroorzaken. Maak pijn bespreekbaar en zorg dat dit niet je leven gaat beheersen. Vraag op tijd om hulp!

Vermoeidheid is een veel gehoorde klacht bij chronische aandoeningen. Het kan een direct gevolg zijn van een chronische aandoening zijn of worden veroorzaakt door concentratieproblemen of pijn. Deze verschijnselen kunnen je dagelijkse leven erg beïnvloeden. Je kan terecht komen in een vicieuze cirkel van stress, vermoeidheid en pijn. De oorzaak van ziekten waarvoor geen duidelijke lichamelijke verklaring bestaat,zijn niet zo eenvoudig te achterhalen. Wat speelt zich af in de hersenen van patiënten met zo’n onbegrepen aandoening?

Pijn en vermoeidheid zijn ook waarschuwingssignalen van je lichaam. Negeer ze niet en handel ernaar. Leer samen met DyoB de signalen van je lichaam te herkennen en vervolgens aan de slag te gaan om je algemeen welzijn te verbeteren. Via een combinatie van Shiatsu, ooracupunctuur, aromatherapie en Audio Psycho Fonologie kunnen we samen je ongemakken bestrijden.

Bel (0498/29 53 39) of stuur een mail naar info@dyob.be.
Probeer zeker ook de Raindrop behandeling : uiterst pijnstillend, zuiverend en harmoniserend!