Christophe gaat brainspotten. Hoezo?

Effectieve behandelmethode bij trauma en blokkades

​Brainspotting is een krachtige therapeutische methode die werkt door de onderliggende neurofysiologische bronnen van emotionele en lichamelijke pijn, trauma, stress gerelateerde en andere complexe symptomen te identificeren, te verwerken en uiteindelijk los te laten.

Met andere woorden, brainspotting is een tool die begint waar de meeste klassieke praattherapieën eindigen. Met Brainspotting is het mogelijk ervaringen te verwerken en symptomen aan te pakken die zich buiten het bereik van onze bewuste geest en verstandelijke vermogens bevinden.

Brainspotting werkt onmiddellijk in op de diepere hersenstructuren en het lichaam zonder dat het nodig is over je problemen te spreken of je ervaringen te analyseren. Het richt zich rechtstreeks op de onderliggende somatische (lichamelijke)/neurofysiologische component van je klacht. Eens deze geïdentificeerd is, start in het brein automatisch een lichaamseigen helingsproces dat ervoor zorgt dat bepaalde systemen die in onevenwicht zijn, geraakt worden, bevrijd en geïntegreerd.

Brainspotting werkt in op mentale, emotionele en ook lichamelijk voelbare blokkades. Het simpele model van de methode leent zich goed voor zowel een regulier klachtgericht perspectief als voor meer holistische en natuurgeneeskundige denkbeelden.

​Wat we behandelen met Brainspotting?

Fysieke en emotionele trauma’s
​Herstel van blessures en ongevallen
​​Herstel van ziekenhuiservaringen
​Stressgerelateerde somatische klachten
​Chronische pijn en vermoeidheid
​Verslaving (craving)
​Problemen met woede en agressie
​​Rouw- en verwerkingsproblemen
​​Angst, paniek en fobieën
​Zelfvertrouwen

Boek nu je osteopathie afspraak voor brainspotting bij Christophe.

brainspotting