Heb jij je goede voornemens om te vermageren al terug opgeborgen?

Met het bikini seizoen dat snel nadert, wil iedereen met goede moed afslanken en zijn mooie strandlichaam tevoorschijn toveren. Gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn uitdagingen die vaak gemakkelijk opgegeven worden. Als je op zoek bent naar iets om jouw goede bedoelingen te ondersteunen, lees dan verder!

Wij lanceren drie ‘helden in een flesje‘ om je te helpen weerstaan aan onbedwingbare eetlust en je doelgewicht te managen! vermageren

Slique Essence combineert de krachtige essentiële oliën van grapefruit, mandarijn, citroen, groene munt, en Ocotea in een unieke mix die op een natuurlijke manier gewichtsbeheersing ondersteunt. Inhaleren Slique Essence direct voor de maaltijd en tijdens de dag om de eetlust te temperen en om aan verleidingen te weerstaan!
Grapefruit (Mandarijn) olie wordt koud geperst uit de schil van Citrus Reticulata en staat bekend om zijn hoog gehalte aan het krachtige antioxidant limonene. Zijn frisse, opbeurende geur bevordert geluk en is ideaal voor emotionele eters die voedsel gebruiken voor hun comfort. Mandarijn ondersteunt ook de circulatie en een vlotte spijsvertering. Pas topicaal toe om de opbouw van toxines tegen te gaan.
De vitaliserende Pompelmoes olie (Citrus Paradisi) is afkomstig is van een boom uit Zuid-Afrika en uit Californië. Lokaal toegepast helpt deze olie bij het elimineren van afvalstoffen en ondersteunt bij een gladde huid textuur. Bij het inhaleren helpt deze olie om bij uw vooropgestelde doelstelling te blijven. Uit onderzoek van de Japanse Osaka University blijkt dat de geur van grapefruit de eigenlijke stofwisseling ondersteunt en de hunker naar voedsel vermindert!