Antwerpen en Limburg werken samen “Natural Running” uit!

Kennismaken met “Natural Running”?afbeelding
Binnenkort start ik samen met Natural Running Specialist, John Rooms, een begeleidingsproject rond gezond en blessurevrij joggen. Een unieke combinatie tussen “weten”, “begrijpen”, “voelen” en “doen”, zal heel wat geheimen van het menselijk lichaam ontsluieren.

Wanneer?
5 zaterdagvoormiddagen van 9u tot 12u op 18 maart, 25 maart, 01 april, 29 april, 06 mei

Doelpubliek?
Mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn om gezond en blessurevrij te joggen. Basisconditie is niet verreist enkel “goesting” om dingen op te steken en je meer bewust te worden van je eigen lichaam.

Waar? Bokrijks buurthuis vzw, Kuurstraat 8, Genk

Prijs? Voor 5 trainingen betaal je 35,- euro x 5= 175,- euro. Wil je graag de eerste les komen en dan later inschrijven voor volgende trainingen? Dat kan aan 45 euro/sessie.

Wie organiseert en hoe ontstaan? Frank Verjans en Wim Van Den Bossche bezochten samen een kennismakingssessie bij John Rooms in Antwerpen en kennen mij ook al geruime tijd. Het leek ons een leuk idee om mensen uit onze omgeving op een gezonde, niet competitieve manier aan het lopen te krijgen. Dit vooral op een manier die aantrekkelijk is, zonder blessures, geen hoge hartslagen,…. kortom puur genieten!! De trainingen worden gegeven door John en mezelf en aangevuld met extra info via Facebook groep.

Inschrijven? Stuur een mailtje naar info@dyob.be met je naam, e-mailadres en GSM nummer.
Je inschrijving is definitief van zodra je 175 euro (volledige reeks) of 45 euro (1ste training) gestort hebt op volgende rekeningnummer BE 53 393009938953 van Wim Van Den Bossche. Kijk ook op Facebook en DyoB.
Tot dan!
John en PeggyjohnPeggy