Levensloop Sint-Truiden : "groots" event dankzij de inzet van velen!

Het voorbije weekend was aangrijpend maar tegelijkertijd ook heel erg mooi.  (Bekijk hier de fotogalerij) – www.levensloop.be

Onze massagetafels stonden opgesteld in het “Verwenpaleis”, een mooie tent die voor de gelegenheid helemaal in lounge stijl ingericht werd. Gezellig, warm en een centrale verzamelplaats voor diegenen die aan den lijve ondervinden of ondervonden hebben wat kanker is. 
Het is zaterdagavond, iets voor 16u, en alle vechters verzamelen in het verwenpaleis, samen met hun peter (Fried Ringoot) en hun meter (Lindsey de Grande). 
Toch wel een heel apart gevoel om temidden van deze menigte vechters te staan. Onder een warm applaus betreden de vechters het parcours en krijgen ze hun ereplaats vooraan aan het podium. Een emotioneel moment voor de vele vrouwen, mannen en kinderen die met eerbied en respect hun paarse T-shirt dragen.
Samen met mijn collega’s Hein en Dirk hebben we ons best gedaan om aan de 174 aanwezige vechters een moment van ontspanning te gunnen en een luisterend oor en een schouderklopje te bieden. Met veel plezier en overtuiging namen we deel aan dit “groots” event en waarderen oprecht alle dankbaarheid die we ontvingen in retour.
Er werd maar liefst 225.000 euro ingezameld door vele enthousiaste deelnemers en sympathisanten. 
Een dikke proficiat aan al deze warme harten!

Peggy, Dirk en Hein
Peggy, Dirk en Hein