Fantastisch opleidingsjaar stress en burn-out coaching!

Het jaar 2018 was opnieuw rijkelijk gevuld met bijscholingen waaronder stress en burn-out coaching. Ik leerde geweldige mensen kennen die vol vuur en passie zijn over dit onderwerp (zowel ervaringsdeskundigen als mensen die vanuit professioneel oogpunt zich, net zoals ik, verder willen verdiepen). Samen doorworstelden we coaching technieken, tools, theorieën, wetgeving en uiteraard onze eigen casussen. Via intervisie wisselen we verder informatie en ervaringen uit. Zoals Carl Van de Velde zegt : “Om te durven groeien heb je lef nodig” en dat hebben we allemaal, stuk voor stuk!

Bedankt collega stress en burn-out coaches voor de toffe samenwerking!

stress en burn-out coaches

Een coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van individuen en/of teams. Een coach richt zich op het vergroten van de effectiviteit van het individu en/of het team. De coach doet dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Kampt u met overspanning of met een uitgeblust gevoel of merkt u dat één van uw medewerkers niet meer die energie heeft, zoals voorheen, of duidelijk al een burn-out heeft, dan kan een coachingtraject zowel curatief als preventief de oplossing bieden.

Bij coaching wordt u intensief en systematisch begeleid om zo stress te verminderen en burn-out te voorkomen of te verhelpen.  Wij richten ons op mensen, die op een gezonde manier en in balans, het beste willen halen uit zichzelf.

Meer over stress en burn-out coaching bij DyoB.

Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.