Wie is Chantal?

Hallo,

Ik ben Chantal Suët en ik heb altijd een passie gehad voor verschillende massagetherapieën. Dit omdat ik het van jongs af aan al heel fijn vond om mensen te helpen. Maar het verliep allemaal wel een beetje anders. Ik volgde psycho- en sociale wetenschappen en tijdens mijn regentaatsopleiding leerde ik mijn echtgenoot kennen. Al snel schoolde ik me bij tot bedrijfsleider in de fruitteelt.

Tot ongeveer 5 jaar geleden waren we hier dan actief in. Toen mijn man op pensioen ging en mijn 2 volwassen dochters op eigen benen stonden, besloot ik om van mijn passie mijn beroep te maken. 

Ik ben er van overtuigd dat we, om in balans te zijn, zowel aan het lichamelijke, geestelijke als mentale aspect moeten werken. Daarom geef ik niet alleen ontspanningsmassage en physiokey maar ook Raindrop en Feelings therapie.

Het is namelijk zo dat gezonde voeding, een goede nachtrust en een lichaam in balans allemaal kunnen bijdragen tot een gezond en lang leven.

In mijn vrije tijd lees ik veel, ben ik opnieuw beginnen te tekenen en schilderen, doe graag aroma walking  (geen lange afstanden).  Een andere grote passie is natuurlijk mijn kleindochtertje.

Wil je mijn werkwijze ontdekken? Boek nu je afspraak!

See you soon 🙂

chantal suet

Interesse?

Boek nu je afspraak met Chantal