Zondag 1 oktober opendeurdag in de nieuwe locatie bij DyoB!

Wij willen iedereen hartelijk welkom heten op onze opendeurdag van 15 tot 19u.

Wij staan klaar met een hapje en een drankje om jullie rond te leiden in onze nieuwe locatie en jullie meer te vertellen voer onze verschillende therapieën.

Christophe vertelt meer over zijn rijke ervaring als osteopaat en introduceert je in de wondere wereld van brainspotting en energiemetingen.

Caroline is onze psychologe en heeft zich speciaal toegelegd op lichaamsgericht psychotherapie en ouder-kind therapie en heeft een zeer grote affiniteit met het opvoedingsproces. Ze is zelfs immers ervaringsdeskundige met haar kroost van 4 prachtige kinderen. Daarnaast is ze perfect geplaatst om zowel jouw loopbaan- als studieloopbaan te begeleiden met haar lange ervaring in dit vakdomein.

Chantal is dan weer de specialiste op gebied van zorgmassage bij kankerpatiënten of mensen met chronische pijnen. Verder is zij gepassioneerd door etherische oliën en toegespitste ontspanningsmassages.

Mijn grootste passie, als zaakvoerster, is de combinatie van Auditory Brain Stimulation, integrale lichaamsbehandelingen en coaching. Ben je stressgevoelig, vrees je in een burn-out terecht te komen of ondervind je veranderingen in je gehoor (tinnitus, overgevoeligheid, enz…)? ik vertel je er alles over.

And last but not least, kan je zondag ook onze nieuwe therapie voor pijnreductie en spierversterking leren kennen (E-Fit, E-Relieve & E-Shape).

Zeker de moeite om een eens binnen te springen voor een babbel.

Tot zondag!