afslank massage, vermageren, afslanken

Wat is een afslankmassage en wat kan je ermee bereiken?

Onze afslankmassage bestaat uit een reeks van 18 behandelingen die op de gewenste plaatsen de meest uitdagende zones aanpakken.

Onze afslankingmassage is een combinatie van stevige massagetechnieken met het gebruik van vacuüm cups. Door deze diep inwerkende massagevorm verbeter je de conditie van de huid en neemt de lichaamsomvang af. Het is niet zo dat enkel door deze massage je snel kilootjes kan verliezen. Het effect is wel dat je in omvang duidelijk afnemen. Het gemiddelde verlies van omvang kan na 18 à 20 sessies oplopen tot zo’n 12,5 cm, dit terwijl de eerste effecten al goed merkbaar en voelbaar zijn na 10 sessies.

Hoewel de afslankingmassage op de eerste plaats gericht is op een lichamelijk effect, namelijk afslanken, werkt deze massagevorm ook direct in op psychisch niveau.  Deze massage zorgt ervoor dat toxines en overtollig vocht uit het lichaam worden afgevoerd. Dit reinigend effect geeft vervolgens een verkwikkend gevoel. Mensen staan energieker en positiever in het leven. Samen met het feit dat men een strakker lichaam heeft, draagt de afslankingsmassage bij tot een beter zelfbeeld.

Op deze manier kan zo de huid verstevigen en cellulitis verminderen. Dit met de doelstelling om vooral centimeters te verliezen. Het is absoluut aangewezen om deze behandeling te combineren met voedingsadvies opdat op deze manier ook je gewicht kan mee evolueren.

De lichaamsdelen die behandeld kunnen worden zijn:

  • bovenbenen, voor – en achterkant
  • billen
  • rug
  • maag en buik
  • armen

18 sessies  in :
1 x betalen =  2 sessies gratis
2 x betalen  = 1 sessie gratis

Een behandeling omvat minimaal 2 onderdelen, vanaf 3 onderdelen bestaat er 5 euro korting.

Wil je kennis maken met Chantal en haar afslankmassage leren kennen?

Stuur een mail naar chantal@dyob.be of bel 0497/38 77 47 of boek direct je afspraak online!