Feelings therapie

Wat is onze Feelings therapie of wat is een Feelings behandeling?

Zoals je kan vermoeden werkt deze therapie vooral op je gevoelens en je mentaal welzijn of welvoelen. Tijdens de feelings behandeling wordt er gebruik gemaakt van de producten van Young Living.

Bij deze behandeling wordt er gewerkt op emotionele blokkades en het kalmeren van je emoties. De feelings therapie werkt verzachtend bij angst, uitputting, onzekerheid en onbalans op emotioneel vlak.

Feelings therapie is een zeer zachte behandeling zonder te masseren, maar waar we essentiële oliën op meridiaanpunten en chakra’s inzetten. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 6 verschillende oliën.

Welke oliën worden gebruikt en waarom?

De feelingskit bestaat uit 6 blends van oliën die gevoelens van emotioneel welbehagen promoten en die een basis leggen die je aanzetten tot vergeving en zelfontdekking. Deze collectie is speciaal ontworpen om persoonlijke vooruitgang te boeken.  De feelings therapie geeft je meer kracht en dagelijks een beter gevoel.

De complexe olie Forgiveness is een aangename en unieke geur die emoties en herinneringen oproept die kunnen helpen in je zoektocht naar een meer bevredigend en gebalanceerd leven.

Harmony is een voortreffelijke mengeling die fysiek en emotioneel welzijn bevordert door een harmonisch evenwicht te brengen in de energiecentra van het lichaam. De bevrijdende, balancerende en kalmerende essentiële oliën in deze blend openen ons voor nieuwe mogelijkheden en dragen bij tot een algeheel gevoel van welzijn.

Inner Child stimuleert de geheugenreactie om je te helpen contact te maken met je authentieke zelf en stappen te ondernemen om emotionele balans te vinden. Deze rustgevende en kalmerende mix bevordert de acceptatie en stelt ons in staat vooruit te gaan en om dingen los te laten die ons tegenhouden.

Release is een blend met een ontspannend aroma dat het vermogen om boosheid en frustratie los te laten, vergemakkelijkt. Het bevordert ook harmonie en balans wanneer het wordt verspreid. Deze kalmerende en aardende mix gebruiken we om negatieve emoties los te laten en vooruit te gaan naar emotionele vrijheid.

Present Time is een blend met  een delicate, aangename geur die een stimulerende sfeer kan creëren. Wanneer verspreid, helpt Present Time je om je te concentreren op het hier en nu, zodat je voorbij het verleden kunt komen en vooruit kunt gaan.

Valor is samengesteld op basis van historische geschriften over Romeinse soldaten die plantenextracten gebruikten om gevoelens van moed en vertrouwen te wekken voordat ze de strijd aangingen.

Wil je kennis maken met onze therapeut en deze feelings behandeling leren kennen?

Stuur een mail naar info@dyob.be of bel 0497/38 77 47 of boek direct je afspraak online!