Natural Energy

Schermafbeelding 2017-08-17 om 08.46.29Natural Energy en DGpharma specialiseren zich in het wetenschappelijk onderzoek naar, de ontwikkeling en de distributie van hoogkwalitatieve 100% natuurlijke voedingssupplementen.
Hiervoor selecteren en gebruiken hun wetenschappers enkel de meest doeltreffende natuurlijke werkstoffen. In hun laboratoria worden deze werkstoffen op innovatieve wijze verder geoptimaliseerd teneinde supplementen te verkrijgen die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke efficiëntie en maximale veiligheid.
Alle Natural Energy voedingssupplementen hebben tot doel de gezondheid te optimaliseren en bieden mogelijks een oplossing met het oog op:
• het aanvullen van mogelijke lichaamstekorten
• het bevorderen van de algemene gezondheid
• het verhogen van de natuurlijke weerstand
• het in evenwicht brengen van ons metabolisme

Bij DyoB kan je volgende Natural Energy producten bekomen :

collastineCollastine : Elasticiteit dankzij multicomplex collageen!
Collageenvezels vindt men hoofdzakelijk terug in huid, pees, bot en kraakbeen. Collageen geeft structuur, stevigheid en elasticiteit aan onze huid, pezen, kraakbeen en botten maar ook aan tal van andere organen in ons lichaam. Collageenvezels vormen een netwerk, de extra-cellulaire matrix , waarin de cellen van het betreffende weefsel groeien en zich reproduceren. Het collageen van de extracellulaire matrix fungeert als stevige structuur en tegelijkertijd als bindmiddel voor de verschillende onderdelen van het betreffende weefsel. Naast zijn structurele eigenschappen fungeert collageen ook als een belangrijke katalysator voor de groei en het herstel van vrijwel alle lichaamsweefsels. De productie van collageen in ons lichaam neemt echter aanzienlijk af met veroudering. Dit proces, begint reeds vanaf de leeftijd van twintig jaar en luidt zo de veroudering in van voornamelijk onze huid en in mindere mate onze pezen botten en kraakbeen.
Indicatie : ter preventie van huidveroudering, versteviging van de huid, pezen, kraakbeen en botten, kan fijne rimpeltjes doen vervagen, verbetert de huidtextuur, voor een sneller herstel bij pees-, kraakbeen- en botletsels, ter preventie van veroudering van onze pezen, kraakbeen en botten, voor een sneller herstel van huidwondjes, daling van gewicht en lichaamsvet als aangename bijwerking.

adrenexAdrenex : optimale bijnierondersteuning!
Adrenex is een voedingssupplement, bestaande uit een combinatie van 6 adaptogenen, die samen op een volledig natuurlijke wijze de functie van de bijnier ondersteunt. In ons energiemetabolisme speelt de bijnier een fundamentele rol. De bijnier is immers verantwoordelijk voor de productie van onze pro- en anti-stress hormonen. Deze hormonen zijn niet alleen nodig voor het mogelijk maken van de vlucht- of vechtreactie tijdens stresssituaties, diezelfde hormonen zijn ook medebepalend voor een optimale energiehuishouding. In overmatige stresssituaties kan zowel de bijnierschors als het bijniermerg uitgeput raken. Deze bijnieruitputting is een van de voornaamste oorzaken van korststondige moeiheid. Adrenex is een combinatie van 6 natuurlijke adaptogenen die samen de functie van de bijnier optimaal ondersteunen zonder de bijnier extra te belasten zodat een verdere uitputting van de bijnier wordt voorkomen.
Indicatie : vermoeidheid, burn-out, chronische stressituaties, fibromyalgie, verminderde stressresistentie.

natural-energy-stress-complexStress-complex : optimale functioneren van het zenuwstelsel dankzij magnesium en B-vit complex!
Een synergetisch samengesteld voedingssupplement dat de weerstand tegen stress vergroot én de schadelijke gevolgen van stress vermindert. Een langdurige overbelasting van lichaam en geest geeft verschillende negatieve effecten zoals een dysbalans in de nutriëntenstatus door een verhoogd gebruik van voedingsstoffen, een versnelling van het verouderingsproces en een verzwakking van het immuunsysteem. Een zéér belangrijk component in STRESS COMPLEX* is Magnesium, een mineraal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt tot een normale werking van onze zenuwcellen en zo bijdraagt tot een normaal functioneren van onze psyche. Vitamine B1, B2, B3, B6 en B8 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.
Indicatie : stress, angsten, zenuwachtigheid, slaapproblemen, uitputting door stress

Hepudrain : doeltreffende ontgnatural-energy-hepudrainifting voor lever!
Leest dit artikel over symptomen van een overbelaste of niet goed werkende lever.
Ons lic
haam dient zich dan ook permanent te ontgiften van deze toxines. Deze ontgifting vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/ of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. Vaak leidt dit tot een verminderde levenskwaliteit met kortstondige klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buik-klachten, verstopping, misselijkheid, metaalsmaak, huidklachten en jeuk. HEPUDRAIN bevat als actieve bestanddelen Mariadistel, Artisjok, Boldo, Choline, Curcuma en N-acetyl-cysteïne. De synergische werking van deze 6 actieve bestanddelen zorgt voor een leverontgifting door actie op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting.
indicatie : ontgifting van de lever, leverbelasting, leversteatose en cirrose, metabool sysndroom, hepatitis, ter voorkoming van galstenen.

immuniteitImmuno Complex : een echte stimulator voor het immuunsysteem!
Lees dit artikel over de werking van ons immuunsysteem en hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren met suppletie.
Talloze omgevingsfactoren zoals verschillende vormen van verontreiniging en stress hebben een negatieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Immuno Complex is een volledig natuurlijke samenstelling van vijf actieve bestanddelen ter ondersteuning van het immuunsysteem: Beta-glucaan, Astragalus, Zink, Vitamine C, Look.
Indicatie : preventie van winterkwalenvirale aandoeningen (wratten, griep, verkoudheden), allergieën en intoleranties (IBS, voedselallergieën, aerofagie, pyrosis, lekkende darm, ..), verbeteren van de immuniteit bij stress en depressie, geheugenstoornissen.

vitamine B12Vitamine B12 gel : revolutionaire huidgel voor snelle bijvulling!
Lees dit artikel over de symptomen en gevolgen van een tekort aan vitamine B12.
Vitamine B12 is onontbeerlijk voor het normaal functioneren van ons zenuwstelsel. Verder is Vitamine B12 belangrijk voor een goede energiehuishouding en ter preventie van hart- en vaatziekten.
Indicatie : bewezen Vitamine B12 tekort, geheugen en concentratiestoornissen, gemoedstoestand en vermoeidheid, ter preventive van hart- en vaatziektenna maag- of darmchirurgie, bij ouderen, bij vegetariërs en veganisten.

Op bestelling zijn andere producten van Natural Energy eveneens te krijgen bij DyoB.

Indien je rechtstreeks wenst te bestellen op de site van Natural Energy, geef je de code D3E2 in om te genieten van 20% korting.