sterker wordenJe immuniteit versterken doe je zo…

Onze immuniteit is een complex werkend systeem dat de laatste jaren meer en meer onder druk komt te staan.
Wat is immuniteit?
Alle biologische mechanismen die in staat zijn om:
1. te herkennen en te tolereren wat van ons eigen (zelf) is
2. te herkennen en te verwerpen wat vreemd is (niet zelf) zoals :
– vreemde stoffen,
– infectueuze agentia zoals bacteriën, virussen, schimmels, parasieten,…
– eigen gewijzigde cellen (tumorcellen)

Bij gezondheid is het immuunsysteem in evenwicht. Indien het te actief is gaan we antilichamen produceren tegen onschadelijke stoffen (allergieën) of gaan we weefsels in ons eigen lichaam aanvallen (auto-immuunziekte).
Indien het niet actief genoeg is ontstaan infecties en tumoren. We behouden het evenwicht in ons immuunsysteem via een complex netwerk van fysische barrières (huid, slijmvliezen in darmen en longen,…) en afweersystemen via cellulaire afweer (vanuit de cel zelf) en humorale afweer (anti-lichamen in de lichaamsvochten).
Het cellulaire afweer systeem neemt hier het grootste werk voor zijn rekening (95%) omdat het snelle actie kan ondernemen op niet specifiek vlak en via ontstekingsreacties en geheugencellen. De humorale afweer is minder vlug en werkt specifiek via geheugencellen en heeft een groot belang bij de aanmaak van anti-lichamen.

Dankzij Immuno Complex kunnen we dit ingenieuze immuunssysteem terug op scherp zetten voor volgende indicaties:
– preventie van winterkwalen
virale aandoeningen zoals wratten, griep, verkoudheden,….
allergieën en intoleranties (IBS, voedselallergieën, aerofagie, pyrosis, lekkende darm, ..)
– verbeteren van de immuniteit bij stress en depressie
– geheugenstoornissen
Immunocomplex is een immune stimulator die de activering van de Natural Killer cellen, de CT cellen en interferon (beschermingsmist over gezonde cellen om niet aangetast te geraken) inhibeert.

Immuno Complex is een natuurlijk supplement met volgende actieve bestanddelen : glucanen, knoflook, Vit. C, Acerola, Astragalus.

Indien je rechtstreeks wenst te bestellen op de site van Natural Energy, geef je de code D3E2 in om te genieten van 20% korting.immuno complex