Uitleg over het bestellen bij Young Living

Young Living is een direct marketing bedrijf. Dat betekent dat aankoop van oliën niet in winkels plaats vindt, maar via onafhankelijke consulenten. Young Living Europa is onderdeel van Young Living Essential Oils US. Het centrale distributiepunt voor Europa is sinds kort in Nederland wat betekent dat bestellingen vaak binnen de 3 dagen geleverd worden. Bovendien is de website en module om te bestellen ook in het Nederlands. Rechtstreeks inkopen via de website van Young Living kan als klant (customer) of distributeur (distributor). Een distributeur krijgt 24% korting op de winkelverkoopprijs. Je kunt ook als customer iets bestellen, dan krijg je geen korting. Om een distributeur te zijn moet je één keer per jaar voor 50 PV punten (is ongeveer 45 euro) bestellen. Doe je dit niet dan worden je gegevens na 1 jaar automatische uit het systeem verwijdert.

Als je regelmatig of een aantal maanden achter elkaar wil bestellen kies dan voor bestellen via “essential rewards autoship”. Hiermee bouw je punten op bij elke bestelling en met die punten kan je dan gratis producten bestellen. Dit kan erg snel gaan en het is een zeer aantrekkelijk systeem om jezelf te verwennen met extra producten. Dan wordt gevraagd om elke maand via “essential rewards autoship”een bestelling van 50 PV (Punten, ongeveer 45 euro) doen. Bij elk product staat in de prijslijst hoeveel euro en punten een product is. Je kunt de “essential rewards autoship” ook weer gemakkelijk opzeggen door contact op te nemen via mail of telefonsich. Wissel dan eerst de gespaarde punten in voor een aantal oliën, want die vervallen uiteraard als je de “essential rewards autoship” opzegt. Verander wel elke maand je “essential rewards autoship” bestelling, anders krijg je elke maand dezelfde oliën toegestuurd.

Stappen om te registreren:

Je kan gemakkelijk zelf je producten van Young Living bestellen en thuis laten leveren.
Om van alle voordelen te kunnen genieten (24% korting + eventueel punten spaarprogramma voor gratis producten) is het noodzakelijk om alle informatie volledig en correct in te vullen.
Vandaar dit eenvoudig stappenplan met printscreens van de verschillende schermen.
Let wel: je dient eerst de cookies te aanvaarden om gemakkelijk door alle stappen te geraken.

1) Surf naar www.youngliving.com + selecteer Europa + Belgium

2) Klik links bovenaan op de Nederlandse taal + rechts bovenaan op Word lid

3) Bekijk de voordelen van het aanmaken van een account en klik verder op Begin. Als je hier op Nee, bedankt zou klikken geniet je NIET van de korting van 24% wat uiteraard zonde zou zijn.

4) Je kan in het volgende scherm kiezen om een starterskit aan te vinken of naar beneden te scrollen en verder te gaan zonder een kit te bestellen. Je bent dus NIET verplicht om deze starterskit te bestellen !

Bij een éénmalige bestelling kan je dus gerust enkel de producten bestellen die je wenst.

Stap 2 : inschrijven voor essential rewards ja of nee? Indien je niet maandelijks wil bestellen, maar slechts éénmalig, dan klik je hier NEE.

Indien je maandelijks wil bestellen en punten wil sparen (voor gratis producten), dan klik je hier op JA. Best opteer je nu voor een aanpasbare maandelijkse bestelling opdat je elke maand je mandje kan invullen volgens jouw behoeften. Op eender welk moment kan je eenvoudig via mail opgeven dat je wil stoppen met de maandelijkse bestellingen.

5) Vervolledig al je persoonlijke gegevens op de volgende schermen. Kies een gebruikersnaam, wachtwoord en pin en noteer deze zorgvuldig om ze in te toekomst terug te kunnen gebruiken.

6) Om van de korting van 24% gebruik te kunnen maken, moet je een doorverwijzing van mij hebben. Je vinkt dus aan dat je doorverwezen bent en vult bij sponsor en enroller het volgende nummer in : 1312055
Indien je een factuur ontvangen wil en beschikt over een BTW-nummer, kan je zakelijke account aanklikken. Er zal dan ook geen BTW vanuit Nederland naar België aangerekende worden (19%).
Klik vervolgens op akkoord. Je account is aangemaakt en je kan van start gaan met je eerste bestelling.

Veel plezier ermee!