New year ~ New You

Als jij het ook beu om goede voornemens te maken en deze dan vervolgens niet na te leven 😬, dan hebben wij een leuke & gemakkelijke en gezellige oplossing voor jou!

Ja, je hoort het goed! Leuk en gemakkelijk!

Kom naar ons interactief event en we leren je “on the go” hoe jij nu echt die koe bij de horens kan vatten 🐄

Oude gewoontes steken vaak de kop op door stress. Hierdoor blijven we in onze comfortzone hangen, stress zorgt ervoor dat we slecht slapen en tot overmaat van ramp verdikken we ook nog eens van stress 🙈🙈🙈.

Dus wat gaan we hieraan doen?

We leren je eerst hoe je aan aromawalking kan doen, zodat we én bewegen én onze stress kunnen verlagen.Dit kan werkelijk iedereen want je hoeft geen grote afstand te kunnen wandelen 🫶

Daarna hebben we een momentje om te genieten van enkele gezonde traktaties en om bij te kletsen met gelijkgestemden 💜. En, last but not least, voorzien we een interactieve workshop die jou zal helpen om je stress onder controle te krijgen : beter slapen, meer energie en vooral ook bewust kiezen om die nieuwe betere gewoontes vol te houden.

Wij gaan ervoor zorgen dat je goede voornemens volhouden nooit zo gemakkelijk was 💜!

Alsof dit nog niet voldoende is, krijg je ook nog eens een goodiebag mee naar huis. Zo kan je zelf thuis aan de slag met de nodige tools voor een stress less & powerful 2023.

Let wel de plaatsen zijn beperkt voor dit event, want we werken vanuit een unieke winterse lokatie. Belangrijk is dat je bij koude je goed warmpjes aankleed! 🥰

Locatie: Vossekotstraat 50 in Halen. Max personen: 30 (vol = vol)

Prijs is 12 euro op voorhand te betalen. Stuur een mailtje naar info@dyob.be of bel 0498/295339 voor je inschrijving en je ontvangt per kerende de nodige details.

Tot dan,

Chantal