Young Living oils in meer dan 50 ziekenhuizen in de USA

Ziekenhuizen in de VS gebruiken Young Living oils – Etherische oliën

27 januari 2014

Als gevolg van het persoonlijk gebruik van etherische oliën in hun dagelijks leven, door vele artsen, verpleegkundigen, medewerkers en patiënten heeft de medische gemeenschap een veel opener blik gekregen op het gebruik van Young Living etherische oliën in het ziekenhuis.
Young Living biedt de hoogste kwaliteit essentiële oliën. Ze hebben enorme bijdragen geleverd om de wedergeboorte van etherische oliën in Noord-Amerika te stimuleren, evenals het telen van deze kostbare planten en hun distillatieproces. Op deze manier garanderen zij dat een pure, therapeutische kwaliteit van essentiële olie in de fles wordt verwerkt.
BETH ISRAEL MEDICAL CENTER in New York gebruikt Young Living in hun out-patiënt Cancer programma’s!
Dr. Woodson Merrell, benoemd door het tijdschrift New York als een “Leider van het nieuwe millennium,” is voorzitter van de afdeling van Integrative Medicine in het Beth Israel Medical Center, Manhattan campus van Albert Einstein College of Medicine en een assistent professor in de klinische geneeskunde aan de Columbia University College van Artsen en Chirurgen.
Sinds 1985 runt hij een high-profile eigen praktijk in integratieve geneeskunde en acupunctuur op Manhattan’s Upper East Side. Dr. Merrell heeft voorgezeten in en is wetenschappelijk directeur voor tal van medische en consumentengezondheids conferenties en is regelmatig te zien in de nationale media voor zijn expertise in integratieve geneeskunde.
Dit is wat Dr. Merrel van Beth Israel Medical Center te zeggen heeft over Young Living essentiële oliën.
https://www.youtube.com/watch?t=12&v=6pU72bqSXHk